Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál 2023

Debrecen

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál

Az ország legjelentősebb katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal várja az érdeklődőket.

 

A Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál október 6-8. között közel 400 előadót köszönt Európából. A fellépők között 350 fúvóst és dobost láthat, hallhat a közönség a három magyar helyőrségi zenekarnak, továbbá az osztrák,  a szlovák, a cseh és a szerb katonazenekaroknak köszönhetően.  

 

„Idén hét nagyzenekarral működünk, de nem titkolt célunk az, hogy évről évre építkezve, egy hatalmas Military Tattoo Show-val elhozzunk Magyarországra a világ legkülönbözőbb tájainak katonazenekari hagyományait, a skót  kiltektől a māori szokásokig, egy modem és szemet gyönyörködtető látványvilággal.” – mondta Korponai Tibor, a Főnix Rendezvényszervező Kft. programigazgatója.

 

Történelemi örökségünk ünnepe, az ország legnagyobb nemzetközi katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal ingyenesen várja az érdeklődőket.

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. október 05. - 2023. október 07.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók