Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál

Debrecen

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál

Az ország legjelentősebb katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal várja az érdeklődőket.

 

A Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál október 6-8. között közel 400 előadót köszönt Európából. A fellépők között 350 fúvóst és dobost láthat, hallhat a közönség a három magyar helyőrségi zenekarnak, továbbá az osztrák,  a szlovák, a cseh és a szerb katonazenekaroknak köszönhetően.  

 

„Idén hét nagyzenekarral működünk, de nem titkolt célunk az, hogy évről évre építkezve, egy hatalmas Military Tattoo Show-val elhozzunk Magyarországra a világ legkülönbözőbb tájainak katonazenekari hagyományait, a skót  kiltektől a māori szokásokig, egy modem és szemet gyönyörködtető látványvilággal.” – mondta Korponai Tibor, a Főnix Rendezvényszervező Kft. programigazgatója.

 

Történelemi örökségünk ünnepe, az ország legnagyobb nemzetközi katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal ingyenesen várja az érdeklődőket.

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál: október 05.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók