Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál

Debrecen

Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál

Az ország legjelentősebb katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal várja az érdeklődőket.

 

A Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál október 6-8. között közel 400 előadót köszönt Európából. A fellépők között 350 fúvóst és dobost láthat, hallhat a közönség a három magyar helyőrségi zenekarnak, továbbá az osztrák,  a szlovák, a cseh és a szerb katonazenekaroknak köszönhetően.  

 

„Idén hét nagyzenekarral működünk, de nem titkolt célunk az, hogy évről évre építkezve, egy hatalmas Military Tattoo Show-val elhozzunk Magyarországra a világ legkülönbözőbb tájainak katonazenekari hagyományait, a skót  kiltektől a māori szokásokig, egy modem és szemet gyönyörködtető látványvilággal.” – mondta Korponai Tibor, a Főnix Rendezvényszervező Kft. programigazgatója.

 

Történelemi örökségünk ünnepe, az ország legnagyobb nemzetközi katonazenei találkozója fergeteges koncertekkel és látványos szakalaki bemutatókkal ingyenesen várja az érdeklődőket.

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál: október 03.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók