Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Nemzetközi Söröm 2022

Szeged
Hely6720 Szeged, Dugonics tér


Nemzetközi Söröm
A jó hangulat megteremtéséhez a finom italok és ízletes ételek mellett lendületes, tematikai napok szerint válogatott zenei programok és változatos ügyességi játékok is várják a látogatókat.
A Nemzetközi Söröm fesztivált a szegedi Dugonics téren rendezik, ahol nem csak magyar, hanem külföldi sörfőzdék is megjelennek és bemutatják az érdeklődők számára sörkülönlegességeiket.
Felkutatják az ország számos kis sörfőzdéjét is, hogy megmutassák, a sztereotípiák ellenére a magyarok nem csak borokat, hanem remek söröket is tudnak készíteni. 
Garantálják, hogy még azok is találnak kedvükre való ízvilágot, akik ezelőtt elzárkóztak a sörfogyasztás minden formájától. A jó hangulatról azonban nem csak a finom italok, ízletes ételek, hanem az igényes és lendületes zeneiprogramok, valamint a változatos ügyességi játékok is gondoskodnak. 
Mindhárom napon a tematikához megfelelően szeretnénk bemutatni a sörkultúrát. A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetnek a sörgasztronómiára és -különlegességekre, valamint a hozzájuk megfelelően párosított ételekre. Továbbá bemutatják a minőségi sörkészítés kultúráját és a hazai illetve a nemzetközi sörök ízvilágait. Cél, hogy a sörkedvelőkkel megismertessék a kisiparos sörfőzdéket és azokat a sörfőzőket, akik termékeit még csak elvétve találjuk meg a hipermarketek polcain.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. július 12. - 2022. július 14.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Szegeden

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szeged
Látnivalók