Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Nemzetközi Söröm

Szeged
Hely6720 Szeged, Dugonics tér


Nemzetközi Söröm
A jó hangulat megteremtéséhez a finom italok és ízletes ételek mellett lendületes, tematikai napok szerint válogatott zenei programok és változatos ügyességi játékok is várják a látogatókat.
A Nemzetközi Söröm fesztivált a szegedi Dugonics téren rendezik, ahol nem csak magyar, hanem külföldi sörfőzdék is megjelennek és bemutatják az érdeklődők számára sörkülönlegességeiket.
Felkutatják az ország számos kis sörfőzdéjét is, hogy megmutassák, a sztereotípiák ellenére a magyarok nem csak borokat, hanem remek söröket is tudnak készíteni. 
Garantálják, hogy még azok is találnak kedvükre való ízvilágot, akik ezelőtt elzárkóztak a sörfogyasztás minden formájától. A jó hangulatról azonban nem csak a finom italok, ízletes ételek, hanem az igényes és lendületes zeneiprogramok, valamint a változatos ügyességi játékok is gondoskodnak. 
Mindhárom napon a tematikához megfelelően szeretnénk bemutatni a sörkultúrát. A rendezvényen nagy hangsúlyt fektetnek a sörgasztronómiára és -különlegességekre, valamint a hozzájuk megfelelően párosított ételekre. Továbbá bemutatják a minőségi sörkészítés kultúráját és a hazai illetve a nemzetközi sörök ízvilágait. Cél, hogy a sörkedvelőkkel megismertessék a kisiparos sörfőzdéket és azokat a sörfőzőket, akik termékeit még csak elvétve találjuk meg a hipermarketek polcain.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nemzetközi Söröm: július 09.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szeged
Látnivalók