Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Népi étkek fesztiválja Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló
HelySzent István park, Hajdúszoboszló, 4200


Népi étkek fesztiválja Hajdúszoboszlón
A Népi étkek fesztivál kínálatában a hajdúsági vendéglátás mellett ismert tájegységek ízvilága is megjelenik, finom nedűk kíséretében. A jó hangulat a zenés szórakoztató programok által garantált. 
A múlt ízei élednek újjá az alföldi fürdőváros tavaszi gasztrokulturális fesztiválján. E rendezvény keretében a rég elfeledett népi étkek nyernek új értelmet, fedezzük fel újra az alföld hagyományos ételeit.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Népi étkek fesztiválja Hajdúszoboszlón: április 18.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Hajdúszoboszló
Látnivalók