Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nyitó hétvégi programok az Aquaticum strandon

Debrecen

Nyitó hétvégi programok az Aquaticum strandon

Egész napos programkavalkáddal várják az első strandolókat: kézműves foglalkozással, izgalmas családi vetélkedőkkel és vidám zenés műsorokkal készül a strand. Ne felejtsétek el megkeresni Bubut, az Aquaticum kabala elefántját, aki egész nap lufikkal és jókedvvel várja a gyerekeket! 

Várunk minden kedves Vendéget csordultig élményekkel Magyarország egyik legmenőbb strandján! 12m magas panorámaterasz jacuzzival, csúszdázás kifulladásig, sodrófolyosó és hullámmedence, akadálypályák, kültéri termálmedence és végtelen animációs program, élő dj-s éjszakai fürdőzések, habpartik, spray park, ugróplatform.. tehát tényleg feltöltöttük az idei nyarat csordultig élményekkel! Tartsatok velünk idén is! És hogy milyen programokkal várunk a strandnyitó hétvégénken? Görgess lejjebb, lesznek meglepetések!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nyitó hétvégi programok az Aquaticum strandon: május 31.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Debrecen
Látnivalók