Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ózd Rallye

Ózd

Ózd Rallye

Ózd Rallye: A magyar ralisport klasszikusa

 

Az Ózd Rallye a Magyar Rally Bajnokság része, amely Magyarország legmagasabb szintű ralisport sorozata. A rali emellett az FIA Európa Rally Trofea része is, amelyet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szervez.

 

A rali összesen 12 gyorsasági szakaszból áll, több mint 200 kilométeres távon. A gyorsasági szakaszok különböző felületeken kerülnek megrendezésre, beleértve az aszfaltot, a murvát és a földet.

 

A 2022-es Ózd Rallye-t Herczig Norbert és Pusztai Tamás nyerte, egy Škoda Fabia Rally2 evo-t vezetve. Herczig és Pusztai több mint egy perces előnnyel nyert a legközelebbi riválisaik előtt.

 

Az Ózd Rallye népszerű esemény mind a nézők, mind a versenyzők körében. A rali évente több ezer nézőt vonz, és ez az egyik legversenyképesebb raliverseny Magyarországon. Az Ózd Rallye emellett nagyszerű lehetőség a versenyzők számára, hogy megmutassák tudásukat és értékes bajnoki pontokért versenyezzenek.

 

 

Fürdőajánló 

 

Az Ózd Városi Strand több medencével és különféle sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket. A szép, parkos környezetben található fürdőben egy 28 fokos úszómedence, egy 30 fokos gyermekmedence és egy 34 fokos pancsoló medence található. A sportolni vágyók igényeit pedig egy homokos talajú egy röplabda-, egy futball- és egy füves kosárlabdapálya, valamint pingpong asztalok szolgálják.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Ózd Rallye: október 04.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismert



Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...