Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Zsolnay Piknik

Pécs
Hely7626 Pécs, Zsolnay Negyed


Zsolnay Piknik
Remek hangulatú piknikre invitálják a közönséget a Zsolnay Negyedbe. Szuper hangulatú programokkal, koncertekkel várja a Zsolnay Negyed a piknikre érkezőket péntek délutántól vasárnap estig.
Piknikkosarat, pokrócot, ennivalót lehet hozni, de óriási választék várja a vendégeket helyi finomságokból is! A Zsolnay Negyed rejtett zugait is megismerhetik szakavatott kísérők segítségével.

Nézze meg a Zsolnay Piknikről készült videókat!


A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Zsolnay Piknik: május 18.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Pécs
Látnivalók
Fürdők
Hullámfürdő