Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Rév-Hang Fesztivál 2023

Révfülöp

Rév-Hang Fesztivál

A hagyományteremtő szándékkal elinduló Rév-Hang programsorozatra minden kedves zene rajongót sok szeretettel várnak. A sokoldalú és színvonalas zenei esemény, kulturális napok számtalan meglepetést tartogat a kikapcsolódni vágyóknak.


 

A Balaton-part mellett, Révfülöp szabadtéri színpada lenyűgöző környezetet teremt a fesztivál megrendezéséhez, klasszikus zenei koncerteket kínál négy egymást követő estén át, négy különböző tematikát ölelve fel.

 

A koncertek díjmentesen látogathatók! 

 

Közeli fürdő

A hévízi fürdő az év 365 napján fogadja pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeit. A hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A fedett fürdőben találunk gyógymedencét, élményfürdőt, ülőfürdőt, súlyfürdőt és gyógytorna medencét. Élvezhetjük a gyógyfürdő szolgáltatásait, a sóbarlangot, az iszapmedencét, a gőzfürdőt és a jakuzzit is. A Hévízi Tófürdő Révfülöptől 43 km-re található. 

 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 07. - 2023. július 09.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.
2023. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...