Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Rév-Hang Fesztivál

Révfülöp

Rév-Hang Fesztivál

A hagyományteremtő szándékkal elinduló Rév-Hang programsorozatra minden kedves zene rajongót sok szeretettel várnak. A sokoldalú és színvonalas zenei esemény, kulturális napok számtalan meglepetést tartogat a kikapcsolódni vágyóknak.


 

A Balaton-part mellett, Révfülöp szabadtéri színpada lenyűgöző környezetet teremt a fesztivál megrendezéséhez, klasszikus zenei koncerteket kínál négy egymást követő estén át, négy különböző tematikát ölelve fel.

 

A koncertek díjmentesen látogathatók! 

 

Közeli fürdő

A hévízi fürdő az év 365 napján fogadja pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeit. A hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A fedett fürdőben találunk gyógymedencét, élményfürdőt, ülőfürdőt, súlyfürdőt és gyógytorna medencét. Élvezhetjük a gyógyfürdő szolgáltatásait, a sóbarlangot, az iszapmedencét, a gőzfürdőt és a jakuzzit is. A Hévízi Tófürdő Révfülöptől 43 km-re található. 

 

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Rév-Hang Fesztivál: július 05.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...