Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Rockmaraton Fesztivál

Dunaújváros

Rockmaraton Fesztivál

Rockmaraton Fesztivál: A magyar rockzene fellegvára

 

A Rockmaraton Fesztivál Magyarország egyik legrégebbi és legnépszerűbb rock-metal fesztiválja. Évente kerül megrendezésre a Dunaújvárosban található Szalki-szigeten. A fesztivál több mint 30 éve nyújt felejthetetlen élményt a rock és metal rajongóknak.

 

A Rockmaraton Fesztiválon minden évben a legnagyobb hazai és nemzetközi rock-metal együttesek lépnek fel. A fesztivál különlegessége, hogy a nagyszínpad mellett több kisebb színpad is található, ahol feltörekvő együttesek mutathatják meg magukat. A Rockmaraton Fesztivál több mint csak egy zenei fesztivál.

 

Minden évben változatos, és a legnagyobb hazai és nemzetközi rock és metal zenekarok lépnek fel a fesztiválon. A fesztivál programjában szerepelnek koncertek, beszélgetések, vetítések és egyéb programok is. A fesztiválon több színpad is található, így mindenki megtalálhatja a magának való zenét és programot.

 

A fesztivál 2020 óta nem kerül megrendezésre.

 

 

 

Fürdőajánló 

 

A dunaújvárosi Aquantis két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, gyermekpancsolóval, 7 csúszdával - melyből 3 a fedett részben található -, exkluzív Római Fürdővel, benne finn- és infraszaunák, gőz- és aromakabinok, jakuzzi, pihenő- és merülő medence kínálatával várja a testi és lelki feltöltődésre vágyókat. 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Rockmaraton Fesztivál: július 10.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Dunaújváros
Látnivalók