Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ
Nyitva van

Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő
Árak és információk
A dunaújvárosi Aquantis két szinten, 1971 m2 vízfelületen 14 db kül- és beltéri medencével, gyermekpancsolóval, 7 csúszdával - melyből 3 a fedett részben található -, exkluzív Római Fürdővel, benne finn- és infraszaunák, gőz- és aromakabinok, jakuzzi, pihenő- és merülő medence kínálatával várja a testi és lelki feltöltődésre vágyókat. 

A fürdő nyitvatartását itt találjuk.
Az árakról itt tájékozódhatunk bővebben. 


 

Élményfürdő

Az Aquantis fedett részében nagymedence, barlangmedence, pihenőmedencék, egy gyermekpancsoló, bármedence található. Itt használhatjuk a fürdő 7 csúszdája közül a három beltérit is. A belső nagymedencéből közvetlenül ki lehet úszni egy olyan kinti medencerészbe, amelyet sodrófolyosó, pezsgőágyak, hát- és vízsugármasszázs elemek gazdagítanak. Élményfürdő vízfelülete 1971 m2, a medencék hőfoka 26 – 36 °C hőmérséklet között váltakozik.
A vidám élményelemekkel felszerelt gyermekmedence speciális kialakítás és vízmélysége ideális a legkisebbek, a totyogók pancsolásához.

Római fürdő

A dunaújvárosi fürdő wellnessrészlegének, a Római fürdő a szaunavilágában finn- és infra szaunákat, gőz- és aromakabinokat, merülő medencét, jakuzzit és Kneipp-taposót lehet igénybevenni. A fürdőben szaunamesterek rendszereresen tartanak változatos szauna ceremóniákat.

 

Nézze meg a dunaújvárosi Aquantisról készült videót!

Hova kiránduljunk a környéken?

Dunaújvárosban a parton sétálva számos képzőművészeti alkotással találkozhatunk. Ezek közé tartozik a teljes Dunaújvárosi Acélszobrász Alkotótelep amely 1974-ben jött létre, és több mint 60 alkotás tekinthető meg a sétautakon. Itt található többek között, Móder Zenélő Szoborparkja és az Aratók Szobra is. Európában egyedülálló szocreál épületeket ölel fel a tanösvény, amely a korszak építészetét mutatja be az 1950-es évektől. Neves építészek és szobrászok alkotásaival ismerkedhetnek meg a látogatók. A 33 állomásból álló tanút egy városi séta alkalmával kb. 2 óra alatt végigjárható. A város másik zöld övezete a baracsi úti arborétum. A völgyben számtalan telepített örökzöld és lombhullató fa- és cserje fajok, tuják, hamisciprusok, borókák széles fajváltozatai találhatóak meg, ideális kirándulóhely lehet. A klasszicista kúria a 1830-as években épült. Elődjét a Rudnyánszky bárók építtették az 1700-as években, a mai formáját pedig Montbach Frigyes. Műemlék a mellette álló malom épülete is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquantis Wellness- és Gyógyászati Központ aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...