Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Sauna Weekend az Aqualand-ban

Ráckeve 2024. május 26.
HelyAqua Land Termál- és Élményfürdő - Ráckeve


Sauna Weekend az Aqualand-ban

Sauna Weekend, azaz szaunaprogramok minden szombaton 13.00- 23.00 óráig, minden órában, illetve minden vasárnap 10.00 – 17.00 óráig, minden órában

100% vitalizáció a Vitál Központ kellemes atmoszférájában, különböző részlegeiben és nem utolsó sorban a varázslatos hétvégi szaunaprogramokkal!

Hétvégi szaunázás az egészséges szaunázás jegyében!

SZOMBATON a Vitál Központ fürdőruhamentesen (szaunalepedőben vagy szaunaruhában) látogatható, a Fedett Fürdő és a Caracalla medence fürdőruhában.
VASÁRNAP a Vitál Központ, a teljes nyitvatartási idő alatt fürdőruhamentesen ( (szaunalepedőben vagy szaunaruhában) látogatható, a Fedett Fürdő és a Caracalla medence 20.00 órától.

Szombati szaunaprogramok időpontjai:
13.00 - 23.00 óra között, minden órában.
Vasárnapi szaunaprogramok időpontjai:
10.00 - 17.00 óra között, minden órában.

Szaunalepedő:
A fentiekben felsorolt belépőjegyek mellé egy darab szaunalepedő használatát térítésmentesen biztosítjuk. Minden további lepedő igénylése 290 Ft. A lepedőket kaució ellenében adjuk át. A lepedőket távozáskor kérjük leadni a recepción.

Szaunaruha:
Recepciónkon férfi és női szaunaruhák széles választéka kapható, melyek a fürdő nyitvatartási idejében megvásárolhatók.

Peelingek, kencék használata:
Egyes programok között sós-, citromos bedörzsölésre, mézes bórápolásra kerül sor. Ezeknek az anyagoknak a használata szaunákon kívül történik, a nyitott vendégtérben történik.

 Higiénia, medence használat:
A szaunaprogramok után kérjük zuhanyzók használatát, csak ezt követően használható a hidegvizes csobbanómedence és a termálvizes ülőmedence.

A Vitál Központ vendégei Keve Gyöngye ásványvizet-, és gyógyteát fogyaszthatnak a kihelyezett adagolókból.
 Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ráckeve
Látnivalók