Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Aqualand Ráckeve

Éjszakai fürdőzés
Szaunaszeánsz
Beutaló kérhető ide
Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő
A Szigetszentmárton közelében található Aqualand Ráckeve számos szórakoztató szolgáltatást kínál. Gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi, ízületi és bőrproblémák enyhítésére. A sportolni vágyók részére pedig szabadtéri strandröplabda pályák állnak rendelkezésre nyáron.
Az Aqualand Ráckeve számos gyógy és szórakoztató szolgáltatást kínál – van termálvíz, valamint víz alatti tangentor, nyakköpők, óriás csúszdák, pezsgőágyak, vízi gomba, sodrófolyosó, pezsgőmedence, szauna-világ, tepidárium, gőzlabin, szabadtéri úszó- és vízilabda medence biztosítja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását. A sportolni vágyók részére pedig szabadtéri strandröplabda pályák állnak nyitva nyáron. A fürdő minden szombaton éjszakai is nyitva tart – a termál medence, az uszoda, a szaunák és a gőzkabin éjjel egyig használható belépőjegy árakkal.

Szauna-programok

A látogatók minden nap szauna-ceremóniákon vehetnek részt, amely a tradíciókhoz híven szauna-lepedőkben folyik. Többféle lehetőség is igénybe vehető: tengeri sós, mézes, sörös-jeges, gyümölcsös, emellett van aktív aromaterápia és forrólevegő keringetés is biztosított. Szaunázás közben a vendégek díjmentesen fogyaszthatnak ásványvizet, és falatozhatnak a friss gyümölcstálakból.

A termálvíz pozitív hatása

A fürdő – hivatalosan is gyógyvíznek nyilvánított  – 52 fokos termálvize 1000 méter mélységből érkezik. A helyi Keves gyöngye termál-és természetes ásványvíz nagyon alkalmas mozgásszervi, ízületi és bőrproblémák enyhítésére.
A termálvíz pozitív hatása abban rejlik, hogy kitágítja az ereket, ezáltal a vérbőség javítja az anyagcsere folyamatokat, ami a szövetre jótékonyhatást gyakorol, gyorsítja a szervezetnek nem kedvező anyagok eltávozását és javítja a szervezek anyagcseréjét, működését. Továbbá a melegtől az izom tónusa csökken, ezáltal bizonyos izomfájdalmak is mérséklődnek és az ízületek mozgáspályája javul. A meleg a kötőszövetekre is jó hatással van, megfelelő tornakezelés mellet javulhat az ízületi mozgás is. A termálvíz a hidrogén-karbonátos konyhasó tartalmának köszönhetően a szervezet immunrendszerét is erősíti.
 
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá

Szállásajánló

Duna Relax & Event Hotel****

Ráckeve
Fürdő a közelben: Aqualand Ráckeve
wellnesswellness
természetközelitermészetközeli