Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag 2020

Bük 2020. szeptember 27. - 2020. szeptember 28. Még nem hivatalos időpont
Hely9737 Bük Eötvös u. 11. Magyarország


Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag
Musical előadás, mesekomédia, humorkavalkád, zenés vicc-skicc és bohózat is várja a színházi műfaj kedvelőit Bükön, emellett színes programokkal vár Szent Mihány nap is. 
 A Sok-szín-pad Társulat által létre hozott amatőr színjátszó fesztivál a Sok-szín-Feszt. 2009-ben döntött úgy a társulat, hogy az egész évi hajtás közben legyen Bükön egy olyan fesztivál, ami nem a versengésről, a minősítések megszerzéséről, hanem az egymás megismeréséről, a játékról szól.
Bükön évek óta hagyományőrző programokkal emlékeznek meg Szent Mihály napjáról. A város civil szervezetei töltik meg a napot tartalommal, amibe belefér a harmonikaszó és a kórusének is. A civil forgatag legnagyobb közösségi eseménye a délelőtt kezdődő lecsófőző verseny, melyen főzőcsapatok készítenek hagyományos vagy különleges lecsót. Előbbibe paprika, paradicsom és hagyma kerülhet, míg utóbbiba ezeken felül bármi! Akár rizs vagy túrós tészta is!
A látogatók vásáron ismerhetik meg a helyi és a környékbeli kézművesek termékeit. Vásári komédiások, kézműves vásár, gasztronómiai bemutatók, hagyományőrző együttesek bemutatói és koncertek gazdagítják az eseményt. Garantáltan senki sem fog unatkozni!

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Témába vág

Hogyan javítja az úszás a helytelen testtartásokat és a gerinc betegségeit?

Szakszerű úszógyakorlatokkal csökkenthetjük a gerincbetegségek tüneteit és a fájdalmakat, sok esetben eredményesen gyógyíthatjuk a helytelen testtartást, felerősíthetjük a szárazföldi gyakorlatok hatásfokát, erősíthetjük az izomzatot.

7 remek fürdő ahol a gyerekek télen is jól érezik magukat

Érdemes kihasználni a nyugodt, közös napokat és az otthon gubbasztás vagy a karácsonyi maradék TV előtti majszolása helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe. Gyerekdisco, vulkános csúszda, és csúszdaversenyek, szörfözés, búvárkodás, úszkálás a szabad ég alatt? Melyiket válasszuk?

Legolcsóbb dunántúli fedett élményfürdők

95 m hosszú és szivárványszínű csúszdák, vízi attrakciókkal, trópusi szigettel, sodrással teli és hidegbe kiúszós élménymedencék, gyerekszauna, szaunaparkok mind találhatók azokban a dunántúli élményfürdőkben, melyek az olcsóbb kategóriába tartoznak.