Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag 2022

Bük
Hely9737 Bük Eötvös u. 11. Magyarország


Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag
Musical előadás, mesekomédia, humorkavalkád, zenés vicc-skicc és bohózat is várja a színházi műfaj kedvelőit Bükön, emellett színes programokkal vár Szent Mihány nap is. 
 A Sok-szín-pad Társulat által létre hozott amatőr színjátszó fesztivál a Sok-szín-Feszt. 2009-ben döntött úgy a társulat, hogy az egész évi hajtás közben legyen Bükön egy olyan fesztivál, ami nem a versengésről, a minősítések megszerzéséről, hanem az egymás megismeréséről, a játékról szól.
Bükön évek óta hagyományőrző programokkal emlékeznek meg Szent Mihály napjáról. A város civil szervezetei töltik meg a napot tartalommal, amibe belefér a harmonikaszó és a kórusének is. A civil forgatag legnagyobb közösségi eseménye a délelőtt kezdődő lecsófőző verseny, melyen főzőcsapatok készítenek hagyományos vagy különleges lecsót. Előbbibe paprika, paradicsom és hagyma kerülhet, míg utóbbiba ezeken felül bármi! Akár rizs vagy túrós tészta is!
A látogatók vásáron ismerhetik meg a helyi és a környékbeli kézművesek termékeit. Vásári komédiások, kézműves vásár, gasztronómiai bemutatók, hagyományőrző együttesek bemutatói és koncertek gazdagítják az eseményt. Garantáltan senki sem fog unatkozni!
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. szeptember 24. - 2022. szeptember 25.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...