Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag

Bük
Hely9737 Bük Eötvös u. 11. Magyarország


Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag
Musical előadás, mesekomédia, humorkavalkád, zenés vicc-skicc és bohózat is várja a színházi műfaj kedvelőit Bükön, emellett színes programokkal vár Szent Mihány nap is. 
 A Sok-szín-pad Társulat által létre hozott amatőr színjátszó fesztivál a Sok-szín-Feszt. 2009-ben döntött úgy a társulat, hogy az egész évi hajtás közben legyen Bükön egy olyan fesztivál, ami nem a versengésről, a minősítések megszerzéséről, hanem az egymás megismeréséről, a játékról szól.
Bükön évek óta hagyományőrző programokkal emlékeznek meg Szent Mihály napjáról. A város civil szervezetei töltik meg a napot tartalommal, amibe belefér a harmonikaszó és a kórusének is. A civil forgatag legnagyobb közösségi eseménye a délelőtt kezdődő lecsófőző verseny, melyen főzőcsapatok készítenek hagyományos vagy különleges lecsót. Előbbibe paprika, paradicsom és hagyma kerülhet, míg utóbbiba ezeken felül bármi! Akár rizs vagy túrós tészta is!
A látogatók vásáron ismerhetik meg a helyi és a környékbeli kézművesek termékeit. Vásári komédiások, kézműves vásár, gasztronómiai bemutatók, hagyományőrző együttesek bemutatói és koncertek gazdagítják az eseményt. Garantáltan senki sem fog unatkozni!
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag: szeptember 23.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...