Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag 2019

Bük 2019. szeptember 27. - 2019. szeptember 28.
Hely9737 Bük Eötvös u. 11. Magyarország


Sok-Szín Feszt és Szent Mihály-napi civil forgatag
Musical előadás, mesekomédia, humorkavalkád, zenés vicc-skicc és bohózat is várja a színházi műfaj kedvelőit Bükön, emellett színes programokkal vár Szent Mihány nap is. 
 A Sok-szín-pad Társulat által létre hozott amatőr színjátszó fesztivál a Sok-szín-Feszt. 2009-ben döntött úgy a társulat, hogy az egész évi hajtás közben legyen Bükön egy olyan fesztivál, ami nem a versengésről, a minősítések megszerzéséről, hanem az egymás megismeréséről, a játékról szól.
Bükön évek óta hagyományőrző programokkal emlékeznek meg Szent Mihály napjáról. A város civil szervezetei töltik meg a napot tartalommal, amibe belefér a harmonikaszó és a kórusének is. A civil forgatag legnagyobb közösségi eseménye a délelőtt kezdődő lecsófőző verseny, melyen főzőcsapatok készítenek hagyományos vagy különleges lecsót. Előbbibe paprika, paradicsom és hagyma kerülhet, míg utóbbiba ezeken felül bármi! Akár rizs vagy túrós tészta is!
A látogatók vásáron ismerhetik meg a helyi és a környékbeli kézművesek termékeit. Vásári komédiások, kézműves vásár, gasztronómiai bemutatók, hagyományőrző együttesek bemutatói és koncertek gazdagítják az eseményt. Garantáltan senki sem fog unatkozni!

A legjobb elérhető szállások Bükfürdőn

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2019. évi részletes program
2019. szeptember 27. - 11. Sok-szín Feszt
18.00 óra Veritas Színpad (Adács) – Meseautó
helyszín: Büki MSK – Színházterem, belépő: 1.500.- Ft
20.30 óra Deák Bill Blues Band koncert
helyszín: Büki MSK – Atrium, Ingyenes!
2019. szeptember 28.
09.30-tól Szent Mihály-napi Civil Forgatag
helyszín: Büki MSK – Színházterem és Eötvös utca
A részvétel minden programra ingyenes!


Több információ a programról


Fürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Piroska****

Bükfürdő
Fürdő a közelben: Bükfürdő Thermal & Spa
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
Témába vág

Egy szemet gyönyörködtető fürdőt találtunk a szlovén dombok között

Mit szólnának egy kellemes, pihentető hétvégéhez a hegyek között, a déli határtól alig másfél órányira? Egy szlovén kistelepülés, Podcetrtek minőségi spa szolgáltatásokat kínál, elképesztő környezetben.

Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben

Ezen a nyáron már ötödik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2019-ben is három kategóriában kerestek győztest. Az idei győztesek: egy nagy visszatérő, egy építészeti különlegesség és egy nagyváros legkisebb fürdője.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget.