Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Palacsinta Fesztivál Szolnok 2023

Szolnok
Hely5000 Szolnok, Nefag játszótér


Palacsinta Fesztivál Szolnok
A 3 napos fesztivál méltán vált sikeressé az elmúlt évek során, hiszen a rendezvény igazi fesztiválélményt biztosít a látogatók számára a változatos programoknak, az elismert fellépőknek és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően.
A rendezvényen családok, gyerekek és a felnőttek is találnak maguk számára olyan programot, amely emlékezetes pillanatokat eredményez, illetve találkozhatnak a magyar popkultúrában méltán elismert előadóművészekkel is. A fesztiválon természetesen a palacsinta lesz a középpontban, de egyéb finom ételek is várják a résztvevőket. 

Nézze meg a szolnoki Palacsinta Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. május 13. - 2023. május 15.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szolnok
Látnivalók