Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Palacsinta Fesztivál Szolnok

Szolnok
Hely5000 Szolnok, Nefag játszótér


Palacsinta Fesztivál Szolnok
A 3 napos fesztivál méltán vált sikeressé az elmúlt évek során, hiszen a rendezvény igazi fesztiválélményt biztosít a látogatók számára a változatos programoknak, az elismert fellépőknek és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően.
A rendezvényen családok, gyerekek és a felnőttek is találnak maguk számára olyan programot, amely emlékezetes pillanatokat eredményez, illetve találkozhatnak a magyar popkultúrában méltán elismert előadóművészekkel is. A fesztiválon természetesen a palacsinta lesz a középpontban, de egyéb finom ételek is várják a résztvevőket. 

Nézze meg a szolnoki Palacsinta Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Palacsinta Fesztivál Szolnok: május 11.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szolnok
Látnivalók