Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Tihanyi szüreti napok 2022

Tihany
Hely8237 Tihany, Mádl Ferenc tér


Tihanyi szüreti napok
A Tihanyi szüreti napok minden évben szeptember közepén kerül megrendezésre. A huszárokkal ékesített csikósokkal tarkított menet végigvonul Tihany utcáin, kíséri őket a tihanyi asszonykórus rezesbandával kiegészülve. A tihanyi gyerekek cigányoknak öltözve végigbohóckodják a felvonulást,  ez a legmókásabb motívum a rendezvényen.

A pénteki utcabállal kezdődő, vasárnap esti bállal záruló rendezvényen bőségesen lesz program gyereknek, felnőttek, borivóknak és mustkedvelőknek egyaránt. A részvétel ingyenes!

 

Nézze meg a Tihanyi szüreti napokról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. szeptember 17. - 2022. szeptember 19.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Tihany
Látnivalók