Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Tihanyi szüreti napok 2023

Tihany 2023. szeptember 29. - 2023. október 01.
Hely8237 Tihany, Mádl Ferenc tér


Tihanyi szüreti napok
A Tihanyi szüreti napok minden évben szeptember közepén kerül megrendezésre. A huszárokkal ékesített csikósokkal tarkított menet végigvonul Tihany utcáin, kíséri őket a tihanyi asszonykórus rezesbandával kiegészülve. A tihanyi gyerekek cigányoknak öltözve végigbohóckodják a felvonulást,  ez a legmókásabb motívum a rendezvényen.

A pénteki utcabállal kezdődő, vasárnap esti bállal záruló rendezvényen bőségesen lesz program gyereknek, felnőttek, borivóknak és mustkedvelőknek egyaránt. A részvétel ingyenes!

 

Nézze meg a Tihanyi szüreti napokról készült videót!

2023. évi program

A Szüreti Napok 2023. szeptember 29 - október 1. között kerül megrendezésre. Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.

A hagyományok őrzésének is elég nagy a visszhangja Tihanyban, melyről meggyőződhetnek azok az érdeklődők, akik kilátogatnak a szüreti mulatságra, mely bemutatja az év borait. A helyi borok igen előkelő helyet foglalnak el a hazai borok sorában. Az összes borkedvelőnek kitűnő úticél ez a borvidék.

A bornapok szervezői gondoskodnak a megfelelő szórakoztatásról, ugyanis többféle műfaj képviselői kapnak meghívást. Hagyományőrzők, kultúrcsoportok, könnyű zenei előadók, zenés táncos produkciók várhatók. Gyermekek számára több meglepetéssel is készülnek az esemény rendezői. Az estét természetesen fergeteges szüreti bállal zárják a hagyományokhoz hűen.Több információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Tihany
Látnivalók