Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Tihanyi szüreti napok

Tihany
Hely8237 Tihany, Mádl Ferenc tér


Tihanyi szüreti napok
A Tihanyi szüreti napok minden évben szeptember közepén kerül megrendezésre. A huszárokkal ékesített csikósokkal tarkított menet végigvonul Tihany utcáin, kíséri őket a tihanyi asszonykórus rezesbandával kiegészülve. A tihanyi gyerekek cigányoknak öltözve végigbohóckodják a felvonulást,  ez a legmókásabb motívum a rendezvényen.

A pénteki utcabállal kezdődő, vasárnap esti bállal záruló rendezvényen bőségesen lesz program gyereknek, felnőttek, borivóknak és mustkedvelőknek egyaránt. A részvétel ingyenes!

 

Nézze meg a Tihanyi szüreti napokról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Tihanyi szüreti napok: szeptember 27.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Tihany
Látnivalók