Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Velencei karnevál a Velence korzón 2022

Velence
Hely2481 Velence , Tópart u.


Velencei karnevál a Velence korzón
Jöjjenek királylányok, hercegek, bohócok, sárkányok, ördögök vagy más képzeletbeli, mesebeli alakok! Bújjon álruhába, vegyen maszkot, kerüljenek elő a mókás vagy ijesztő, groteszk gúnyák, fejfedők, maszkok, parókák!
Legyen Ön is aktív résztevője a színes, látványos felvonulásnak, ahol színvonalas produkciókkal várják közös éneklésre, táncra egy nagyszerű mulatságba.
Mert lesznek
• kápráztató tűzzsonglőrök,
• ütősök vérpezsdítő  ritmusokkal,
• néptáncosok,
• fantasztikus óriásbábok, sárkányok,
• zászlóforgatók,
• varázslatos fényfestések,
• játszóházak, jelmezversenyek, buli a gyerekeknek.
A telet jelképező kiszebáb extatikusan lángoló tűzoszlopban ég el a Velencei-tó időtlen nyugalmú víztükre mellett, és magával viszi az elmúlt évi gondjait is.                      
Ha nem szab gátat a fantáziájának, és jelmezt ölt vagy álarcot, ha megmutatja a játékos énjét, megnyerheti számtalan díjaink egyikét, amit a legötletesebb figuráknak szánunk, miközben még a szavazókat is jutalmazzuk.
Ne feledjék, hogy csapatba szerveződni, a maskarákon közösen dolgozni is jó móka!
De a legjobb, forralt borral koccintani arra, hogy elüldözzük a telet.
A Velencei karnevál tehát az a nagyszerű farsangi mulatság, ahol nem tömeg, hanem közösség várja, ahol bárki az előadás szereplőjévé válhat, hiszen „a karnevált nem nézik, hanem élik”.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. február 18. - 2022. február 19.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz.

A legjobb elérhető szállások Velencén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Velence
Látnivalók