Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Velencei karnevál a Velence korzón

Velence
Hely2481 Velence, Tópart u. 52. Meszleny–Wenckheim kastély


Velencei karnevál a Velence korzón
Jöjjenek királylányok, hercegek, bohócok, sárkányok, ördögök vagy más képzeletbeli, mesebeli alakok! Bújjon álruhába, vegyen maszkot, kerüljenek elő a mókás vagy ijesztő, groteszk gúnyák, fejfedők, maszkok, parókák!
Legyen Ön is aktív résztevője a színes, látványos felvonulásnak, ahol színvonalas produkciókkal várják közös éneklésre, táncra egy nagyszerű mulatságba.
Mert lesznek
  • Régi idők körhintája
  • Színpadi programok
  • Karneváli élőszobor
  • Karneváli eszem-iszom: különleges ételek a Velencei-tó környékéről
  • Kézműves vásár
 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Velencei karnevál a Velence korzón: február 15.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Velence
Látnivalók