Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Major feszt

Verőce
Hely2621 Verőce, Völgy Major


Major feszt
Közel 50 programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi műsorokkal és gyerekprogramokkal várják a szervezők a kultúrára éhes közönséget a festői szépségű Völgy Majorban. Ez a több hektáros birtok tökéletes helyszíne e kicsiny és barátias fesztiválnak. A rendezvény 14 éven aluli gyermekek számára ingyenes!

A fesztivál szervezői mindig is kiemelték a helyi identitást és kultúrát, és ennek megfelelően adnak lehetőséget a helyi művészeknek és kézműveseknek, hogy bemutathassák munkáikat. Emellett a fesztivál számos interaktív és oktatási programot is kínál, amelyek célja, hogy az emberek közelebb kerüljenek a művészethez és a kreativitáshoz.

 

A Major Feszt évek óta az egyik legjelentősebb kulturális esemény Verőcén és a környező régióban. A fesztivál nem csak a helyi lakosoknak kínál kulturális élményt, hanem vonzza a külső látogatókat is. Az esemény turisztikai vonzereje növekedett az évek során, és a látogatók száma folyamatosan emelkedik.

 

A Major Feszt számos szempontból kiemelkedik a hazai fesztiválok közül. Egyrészt a helyszín választása rendkívül fontos szerepet játszik. Verőce varázslatos természeti környezete magával ragadja a látogatókat, és lehetőséget ad a kikapcsolódásra és a művészetek élvezetére. A fesztivál helyszíne tehát nem csupán a programok színtere, hanem maga a fesztivál élményének egyik alapköve.

 

A Major Feszt 2022-ben sajnos nem került megrendezésre, de a szervezők bíznak benne, hogy a búcsú nem végleges, talán lesz majd egyszer még folytatás.

 

Közeli fürdők 

 

A 20 percnyi autóútra található váci uszoda strand- és úszómedencékkel, valamint szaunákkal szolgálja a fürdőzők sportolási és pihenési igényeit. A strandon egy pancsoló és egy strandmedence, valamit egy fedett, illetve egy időszakosan fedett úszómedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Továbbá egy finn és egy infraszuna vehető igénybe.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Major feszt: július 10.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...