Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Veszprém Rally

Veszprém

Veszprém Rally

Veszprém Rally: A magyar ralisport egyik legkedveltebb versenye

 

A Veszprém Rally a magyar ralisport egyik legnépszerűbb és legrangosabb versenye. A verseny 2023. augusztus 5-6-án kerül megrendezésre, és a HUMDA Országos Rally Bajnokság ORB és ORC mezőnyének negyedik futama lesz.

 

A Veszprém Rally egy egynapos verseny, amely hét gyorsasági szakaszból áll. A szakaszok Kislőd, Kislőtér és Hegyesd környékén találhatóak, és a versenyzők két kört mennek rajtuk, majd a Kislőtéren harmadszor is áthaladnak, ez a szakasz lesz a Power Stage.

 

A Veszprém Rally egy változatos és kihívásokkal teli verseny. A gyorsasági szakaszok gyorsak és technikásak, a versenyzőknek pedig nagy figyelmet kell fordítaniuk a navigációra is. A versenyre minden évben nagyszámú nevező érkezik, és a nézők is nagy számban látogatnak ki a gyorsasági szakaszokra, hogy szurkoljanak a kedvenceiknek.

 

A Veszprém Rally idei mezőnyében várhatóan a HUMDA Országos Rally Bajnokság összes élversenyzője elindul majd. A bajnokságban jelenleg Érdi Tibor és navigátora, Galambos Dániel vezetnek, őket követik a bajnoki címvédő Turán Frigyes és navigátora, Büki András, valamint Hadik András és navigátora, Kertész Krisztián.

 

A Veszprém Rally nemcsak a versenyzőknek, hanem a nézőknek is egy igazi ünnep. A verseny szervezői minden évben számos kísérőprogrammal készülnek a nézőknek, így a verseny mellett a családok is jól szórakozhatnak. A kísérőprogramok között szerepel többek között autóshow, koncertek, gyermekprogramok és gasztronómiai fesztivál is.

 

A Veszprém Rally a magyar ralisport egyik legjelentősebb eseménye, amely minden évben nagy érdeklődésre tart számot a versenyzők és a nézők körében is. A verseny idén is egy izgalmas és kihívásokkal teli megméretkezés lesz, amelyen a HUMDA Országos Rally Bajnokság élversenyzői mérik össze a tudásukat.

 

 

Fürdőajánló

 

Veszprémtől nagyjából 40 percnyi autóútra található a székesfehérvári Árpád Fürdő, amelynek leglátványosabb része a török fürdő, a mozaikkal kirakott ülőmedence, az ülő pezsgőfürdő és a központi fürdőmedence 36-38 fokos vízében üldögélve oldhatjuk a hétköznapok stresszét. Az Árpád-fürdő különlegessége a mozaikcsempés tepidárium is. A műemlékfürdő mellé emeltek egy új épületet, ahol a szauna, a gőzkabin, és az élményzuhany kapott helyet.

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Veszprém Rally: augusztus 03.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...