Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Pálinka és Mangalica Majális

Zalaegerszeg
Hely8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3.


Pálinka és Mangalica Majális
Zala megye egyik legnépszerűbb és legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai rendezvénye a Pálinka és Mangalica Majális, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre.
A gasztronómiai és kulturális fesztivál ingyenesen látogatható! Az érdeklődőket gasztronómiai, kulturális, sport és zenei programok, mindemellett kézműves vásár, vidámpark, játszóházak és garantáltan fergeteges hangulat is várja a vendégeket.

Nézze meg a Pálinka és Mangalica Majálisról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Pálinka és Mangalica Majális: április 26.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Zalaegerszeg
Látnivalók