Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Pálinka és Mangalica Majális 2023

Zalaegerszeg
Hely8900 Zalaegerszeg, Stadion út 3.


Pálinka és Mangalica Majális
Zala megye egyik legnépszerűbb és legnagyobb tömeget vonzó gasztronómiai rendezvénye a Pálinka és Mangalica Majális, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre.
A gasztronómiai és kulturális fesztivál ingyenesen látogatható! Az érdeklődőket gasztronómiai, kulturális, sport és zenei programok, mindemellett kézműves vásár, vidámpark, játszóházak és garantáltan fergeteges hangulat is várja a vendégeket.

Nézze meg a Pálinka és Mangalica Majálisról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. április 28. - 2023. április 30.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Zalaegerszeg
Látnivalók