Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Győrben mérik össze a tudásukat a szaunamesterek a Sauna Herbal Cup keretében

2023. 10. 10. 15:35
Forrás: termalfurdo.hu
Szauna

Jön az ősz szaunás eseménye, a Sauna Herbal Cup nemzetközi szaunamester verseny magyar fordulója, mely idén október 27-29 között érkezik Győrbe, az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő japán stílusú szaunavilágába.

Különleges herbál programok a szaunában, peeling szertartások a gőzkabinban, gyógynövények, füstölők, a természet érintése, egészségtámogatás, testi-lelki harmónia…

Egy verseny, ahol a profi szaunamesterek természet iránti szenvedélye összekapcsolódik a szaunaprogramok és a természet ajándékainak gyógyító erejével.

 

Természet iránti elkötelezettség

 

A Sauna Herbal Cup, egy nagy tekintélyű szaunamester verseny, melyet éppen tíz éve, 2013-ban rendeztek meg először Prágában.

A versenyre a szaunamesterek egy relax herbál programmal készülnek, melyet a szaunában adnak elő.  Ez a szaunamester, a téma, az illat, a zene, a természetes anyagok, a legyezéstechnika és a hőemelés harmonikus egységének élményéről szól, ahol nem csak illóolajokat, de friss gyógynövényeket, füstölőket, és sok más természetes anyagot is használnak a mesterek a legteljesebb szaunaélmény érdekében.

A szaunán kívül a gőzkabinban is várják a versenyzők a vendégeket egy összetett bőrápoló programmal, ahol a természetes anyagok kombinációinak egészségtámogató hatása áll a középpontban.

 

Győrben mérik össze a tudásukat a szaunamesterek a Sauna Herbal Cup keretében

A verseny 2022-es döntősei

 

Közönség előtt zajlik a verseny

 

Minden szaunaprogram közönség előtt zajlik, sőt, a vendégek szavazatai alapján közönségdíjat is nyerhetnek a mesterek.

A verseny rangját, súlyát és tisztaságát egy kizárólag nemzetközi szaktekintélyekből álló hét tagú profi zsűri biztosítja, melynek tagjai szintén részt vesznek a programokon is. Idén cseh, lengyel, olasz és dán szakértők mellett most előszőr japán zsűritagok is érkeznek Magyarországra.

A Sauna Herbal Cup versenysorozat nemzeti fordulókból áll, és az egyes nemzeti fordulók győztesei szereznek indulási jogot a nemzetközi döntőbe. Így a győri hivatalos magyar forduló győztesei képviselhetik majd Magyarországot a nemzetközi versenyen, mely idén november 23-26-án kerül megrendezésre a prágai Aquapalaceban.

 

A versenyprogramokat gazdag kísérőprogramok egészítik ki egész hétvégén, az ősz igazi nagyszabású szaunaünnepévé varázsolva a rendezvényt.

 

A versenyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők  közönség soraiba 2023. október 27-29 között a győri fürdő szaunavilágába.

 

További információkat a verseny Facebook eseményénél találunk.

 

 

 

Nyitókép: Freepik

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...