Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Immunrendszer erősítő

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, segítségével tudjuk leküzdeni az esetleges fertőzéseket, betegségeket, így megfelelő működése kiemelt fontosságú. Ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni, elengedhetetlen az egészséges ételek és a szervezetbe megfelelő mennyiségben bejuttatott vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, valamint a napi kb. 2-3 liter folyadék (víz) fogyasztása. További fontos tényező az aktív életmód, a rendszeres mozgás, a túlzott stressz elkerülése és a kielégítő alvás. 

A betegségre az alábbi gyógyvizek ajánlottak

Fürdőkben


Témába vág

5+5 egyszerű tipp az erős immunrendszerért

Itt a tél és ön is fáradékonyabb, nehezebben bírja a mindennapi hajtást, mint szeretné? Esetleg tombol a munkahelyen vagy az óvodában, iskolában az influenza és a megfázás szezonja, és ezúttal kimaradna belőle?

10 hasznos tipp, mivel erősítsük immunrendszerünket

Ha több zöldséget fogyasztunk, csökkentjük a stressz szintünket, több fehérjét fogyasztunk, elegendő D-vitaminhoz jutunk, és 8 órát alszunk, akkor immunrendszerünket kellőképp felkészítettük a betegeskedő hónapokra.

Ezek a fűszerek az immunrendszert is erősítik

Főzés közben érdemes okosan összeválogatni, milyen fűszereket használunk. Így nem csak az ételeink lesznek finomabban, hanem az immunrendszerünket is erősíthetjük - mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül.