Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Immunrendszer erősítő

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, segítségével tudjuk leküzdeni az esetleges fertőzéseket, betegségeket, így megfelelő működése kiemelt fontosságú. Ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni, elengedhetetlen az egészséges ételek és a szervezetbe megfelelő mennyiségben bejuttatott vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, valamint a napi kb. 2-3 liter folyadék (víz) fogyasztása. További fontos tényező az aktív életmód, a rendszeres mozgás, a túlzott stressz elkerülése és a kielégítő alvás. 

A betegségre az alábbi gyógyvizek ajánlottak

Fürdőkben


Témába vág

5+5 egyszerű tipp az erős immunrendszerért

Itt a tél és ön is fáradékonyabb, nehezebben bírja a mindennapi hajtást, mint szeretné? Esetleg tombol a munkahelyen vagy az óvodában, iskolában az influenza és a megfázás szezonja, és ezúttal kimaradna belőle?

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Ahogy ruha- és cipő készletünket, úgy a szervezetünket is fel kell készítenünk a hideg évszakra. Erős immunrendszer nélkül a legmelegebb kabát sem ér sokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket mindenki megtehet immunrendszere védelmében.

Vitamin ABC az erős immunrendszerért

Lassanként megérkezik az ősz. Itt az idő, hogy immunrendszerünket megerősítsük, még a nyár utolsó kincseivel, készüljünk fel együtt az őszre!