Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Fényterápiás szauna

A fényterápiás szaunákban a szaunázás jótékony hatásait színterápiával egészítik ki. A színek a különböző energiaközpontokra képesek hatást gyakorolni.
A vörös különösen a nemi szervek működését befolyásolja, a test, szellem és lélek méregtelenítését segíti.
A narancs a hát keresztcsonti részére, a gyomorra, a belek bizonyos területeire, valamint a vesékre és mellékvesékre fejt ki hatást, szabályozza a hormontermelődést mindkét nem esetében. Segíti az emésztést és a kiválasztást, valamint a félelmek oldásában is támogat.
A sárga az emésztőrendszer, máj, bőr és idegrendszer működését képes serkenteni. A cukorbetegség, depresszió, emésztési panaszok, bőrelváltozások, fülbetegség orvoslásában vesz részt.
A zöld általános gyógyító szín. Segíti a negatív érzelmek szétoszlatását, oldja fejfájást és serkenti az epeműködést. Altató hatású.
A kék a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, torok, tüdő működését befolyásolja, de a testtömeg szabályozására is hatással van. Segít feloldani a félelmeket, emellett hűsítő, nyugtató hatást fejt ki. A visszerekre is jó hatást fejt ki.
Az indigó a csontokra, gerincre, agyműködésre hat. Segít a vesebetegségek, pajzsmirigy túlműködés kezelésében, a gerinc-, hát-, derékfájdalmak enyhítésében.
A lila az agyműködésre és az immunrendszerre serkentőleg hat. Belső gyulladásos folyamatok és idegrendszeri panaszok oldásában vesz részt.

A szolgáltatás igénybe vehető ezekben a

Fürdőkben Szálláshelyeken