Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Vízálló okosórák úszáshoz

2022. 02. 17. 12:30
Forrás: termalfurdo.hu
Úszás

A hazai fürdők és uszodák évszaktól függetlenül várják a gyógyvizek és az úszás szerelmeseit. A mai kor embere számára kiemelt jelentőséggel bír a teljesítmény mérése, az egészségügyi értékek figyelemmel követése, és ezeket akár egy okosóra segítségével is meg lehet oldani. De mégis milyen típus és márka bizonyul ideálisnak akkor, ha a vízben történő mozgásról van szó? Cikkünkben sorra veszünk néhány olyan vízálló okosórát, melyek valóban megérik az árukat.

Keresd az 5ATM vagy IP68 jelölést!

Elsősorban érdemes tisztában lenni azzal, hogy milyen vízállósági szintek érhetőek el napjainkban, s mit tudnak az ilyen készülékek. A 3ATM vagy IP67 jelöléssel rendelkező eszközök csupán mérsékelten vízállóak, így úszáshoz semmiképpen nem alkalmasak. Az ilyen okosórák számára egy kis eső, izzadság ugyan nem árt, de messze nem hozzák azt a színvonalat vízállóság terén, mint az 5ATM vagy IP68 jelöléssel rendelkezők. Ez utóbbiak fajtánként eltérő ideig és mélységig alkalmasak a vízben történő használatra, tehát úszás mellé is ideális választásnak bizonyulnak.

 

Okosóra a nőies darabok kedvelőinek

A Q4 Fit okosóra rózsaarany és ezüst színekben is elérhető, melyek kifejezetten kedveltek a nők körében. Akár 5 napot is kibír a készülék egyetlen töltéssel, ráadásul Android és iOS készülékekkel egyaránt kompatibilis. Szintén a női felhasználókat célozza a Smartic Ria, amire sokféle óralap letölthető, így egyedivé varázsolható.

 

Prémium darabok az ismert funkciókkal

A Q4 Max a divatos megoldásokat előnyben részesítőknek javasolt, szintén vízálló kivitelben. A prémium okosóra iránt érdeklődők a fémházzal és kijelzővel rendelkező Fuse Neo Lite esetében találhatják meg számításukat. Pulzusmérő funkciója kifejezetten jó szolgálatot tesz sportolás közben. Ezt egyébként a legtöbb, napjainkban elérhető vízálló okosóra tudja, ezzel az egészség védelmét is megcélozva. A Fuse Sport készüléke szintén az aktív edzésekhez javasolt, úszás, fürdőzés mellett is gond nélkül használható. Légy naprakész vízálló okosóra használatával akkor is, ha éppen sportolsz vagy fürdőzöl!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...