Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

5 kaszinóval rendelkező szálloda, amelyet érdemes felkeresni

2023. 05. 19. 12:12
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Magyarország közkedvelt célpontja a turistáknak. Ez nem csak a fővárosról mondható el, hanem az ország egyéb részeiről is. A hivatalos adatok szerint 2022-ben a magyarországi szálláshelyek szép teljesítményt tudhatnak maguk mögött, ugyanis nagyjából 14,2 millió látogatónk volt, akik 40 millió vendégéjszakát töltöttek a szálláshelyeinken. Ez a szám 40%-kal haladja meg az előző évi eredményt.

Persze, amikor a magyar turizmusról van szó, akkor nem csak a külföldi vendégekre kell gondolni, hanem azokra a honfitársainkra is, akik elsősorban Magyarországot és annak városait, pihenőhelyeit látogatják, legyen az a Balaton vidéke, vagy a varázslatos Pécs, Szeged, esetleg Debrecen.

 

Ugyanígy, nagyon népszerű a fürdő- és a wellnessturizmus is. Sokan vannak, akik párjukat egy kikapcsolódós hétvégével lepik meg, amikor elvonulnak a munkától, gondoktól és szauna, masszázs és jakuzzi mellett lazulnak.

 

A hivatalos adatok szerint a turisták szempontjából a legnépszerűbb cél Budapest, de közvetlenül mögötte ott van a varázslatos Sopron, a magyar tengernek is nevezett Balaton, a kastélyokat kedvelő turisták célvárosa Keszthely, valamint Hévíz a gyógyfürdőivel.

 

A kirándulások során nyilván megvannak az úgynevezett kötelező látogatnivalók, az adott városok, tájegységek nevezetességei, amelyeket nem szoktak kihagyni az emberek. Ezen kívül, ha szeretjük a kényelmet, érdemes olyan szállodát, szálláshelyet választani, ahol egyéb kikapcsolódási lehetőségek is vannak. Az alábbiakban a szerencsejátékok kedvelőinek olyan szállodákat gyűjtöttünk össze, ahol kaszinó is található, amely remek esti kikapcsolódás lehet az egésznapos túrázás után.

 

5 kaszinóval rendelkező szálloda, amelyet érdemes felkeresni

 

1. Sofitel Lánchíd, Budapest

Azok turisták számára, akik a magyar fővárost választják kikapcsolódási helyszínként javasolni tudjuk ezt a szállodát. A pazarul berendezett hoteben nagyszerű medencék találhatók, emellett, amiben kitűnnek a kínálatból, az a tény, hogy ez egy állatbarát helyszín, vagyis a házi kedvencedet is hozhatod magaddal. Ha pedig az esti órákat egy kis szerencsejátékkal töltenéd, itt 21 asztali játékot találhatsz, megannyi nyerőgépet, de ruettezni és pókerezni is van lehetőség.

2. Danubius Gellért, Budapest

Ez a szálloda is a fővárosba látogatóknak ajánlható. Amit érdemes kiemelni, az az épület egyedi hangulata és története. Ez a szálloda is állatbarát és közkedvelt szálláshely. Magában az épületben ugyan nem találunk szerencsejátéktermet, de mindössze néhány percnyi autózással találhatunk egy ilyet, úgyhogy ha ilyen élményre vágyunk, ez a szálloda remekül megfelel a célnak.

3. New York Palace, Budapest

Ez a szálloda az igényes belső építészeti megoldások és a kortárs építészet elegye, amit mindenképp érdemes megismerni, sőt eltölteni itt néhány éjszakát és egészen közelről megtapasztalni annak egyedi hangulatát. A hotel 185 szobája márványból készült homlokzattal és művészi kimunkálású motívumokkkal rendelkezik. Magában az épületben nem található szerencsejátékterem, de ha szeretnénk rulettezni, pókerezni, vagy más nagyszerű játékokat játszani, csak egy saroknyit kell sétálnunk.

4. Corvin Rose Apartment Hotel

Ez egy vadonatúj budapesti apartmanszálló, ahol többféle szoba közül választhatunk, amelyek korszerű konyhával rendelkeznek, igényesen felszerelve, hogy ne kelljen magunkkal vinni otthonról semmit és számos szoba rendelkezik egyedi terasszal is, ahol nagyszerű villásreggelit rendelhetünk. A belső dekoráció is szemet gyönyörködtető. A szállodát a Corvin sétányon találhatjuk, ami pedig a szabadidős lehetőségeket illeti, található a környéken bevásárlóközpont, van itt úszómedence, fitnesz terem és akár a szerencsejátékokat is élvezhetjük.

5. Bármely szálloda lehet kaszinó

A fenti áttekintésből is láthattad, hogy kevés az olyan szálloda, amelyen belül találhatunk kaszinót. Ennek az az elsődleges oka, hogy a magyar szabályok elég szigorúak ebben a tekintetben. Ahhoz, hogy egy szerencsejáték helyszín működési engedélyt kapjon, számos feltételnek kell eleget tennie. A jó hír azonban az, hogy ma már minden szálloda szélessávú internetes elérhetőséget kínál a vendégeknek, ezért ezekben a létesítményekben gyakorlatilag bármely online szerencsejáték platform elérhető és élvezhető.

 

Az online szerencsejáték oldalakat szintén ugyanaz a szabályozás érinti, aminek az a legfőbb előnye, hogy biztosak lehetünk benne, hogy ezek a platformok biztonságosak és minden feltételnek eleget tesznek. Így például a játékosok személyi és pénzügyi adatai egyaránt biztonságban vannak, tehát biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen kellemetlenség nem ér bennünket és nem rontja el a pihenésünket valamely csodás magyar szállodában. Úgyhogy, ha szárazföldi kaszinóban szeretnél játszani ajánljuk a fenti szállodákat, ha viszont az online kikapcsolódást részesíted előnyben, bármely szálláshely remek lehet a pihenésre, kikapcsolódásra.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...