Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

A sivatagban is esett a hó – lenyűgöző látvány

2017. 01. 06. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Úgy gondolja, hogy ennél az embert próbáló hidegnél, amit most odakint tapasztalunk, a szaharai forróság is kellemesebb lenne? Nos, még a Szaharában is érhetik meglepetések az embert.
Még tavaly decemberben, Algériában, mégpedig a szaharai város, Ain Sefra közelében volt megfigyelhető ez a ritka, szemkápráztató jelenség. Olyannyira ritka, hogy utoljára 1979-ben volt erre példa a Föld legnagyobb sivatagában.
Egy biztos: ennek az amatőr fotósnak a képei a havas sivatagi tájról nem melegítenek fel minket, a szemünket mégis ámulatba ejti a látvány. A képre kattintva galéria nyílik.
Kattintson!
Képek a havas Szaharáról 2016. december 20-án. Fotó: Geoff Robinson
Még több kép a videóban:
Mégis forróságra vágyik? Természetesen, egy remek javaslattal most is szolgálhatunk. Keressen fel egy fürdőt! Van jobb ötlete, mint forró termálvízben vagy éppen egy szaunában átvészelni a hideget? Nekünk nincs. Használja térképes fürdőkeresőnket és találja meg az önhöz legközelebb eső fürdőt! Akár a víz hőfoka, vagy a szaunák típusa alapján is válogathat. Tovább a térképes fürdőkeresőhöz >>>

Szóljon hozzá