Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ahol Megáll Az Idő: A Kaszinók Különleges Atmoszférája

2024. 04. 12. 13:56
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Ha te is voltál már hagyományos kaszinóban, akkor biztosan megtapasztaltad már azt a különleges hangulatot, amit ezek a helyek kínálnak. Ez a fajta különleges és utánozhatatlan atmoszféra sokféle összetevőből adódik össze, és a játék mellett a zene és a fények is ugyanúgy a részét képezik.

Manapság a legtöbb játékos már szinte kizárólag ezért a hangulatért látogat hagyományos kaszinókat, hiszen az olyan online casino oldalak, mint például az Ice Kaszinó weboldala sokkal több játékot, valamint kedvezőbb nyereményeket és bónuszt kínálnak.

A hagyományos kaszinók különleges hangulatvilágának azonban árnyoldalai is vannak. Nem véletlen ugyanis az, hogy annyira jól érzed magad a kaszinóban, hogy sokszor még az idő múlásáról is elfeledkezel. A kaszinók a hangulat egy részét tudatosan teremtik meg, azért, hogy minél több játékost, minél tovább az épületben tartsanak, sőt, egyes kaszinók még olyan hangulatelemekkel is próbálkoznak, amelyek megzavarják a játékosokat, hogy ne tudjanak annyira a játékra koncentrálni és ne nyerjenek túl sokat. Ha tovább olvasol, akkor te is megismerheted a hagyományos kaszinók hangulatvilága mögött rejlő titkokat.

Időtlen Szórakozás

Az egyik első dolog, amely feltűnhetett, ha már jártál kaszinóban, hogy bent mennyire megváltozik az idő múlása. Ez részben a játéknak is köszönhető, de a kaszinó tudatosan is rájátszik erre, azért, hogy a játékosok minél több időt töltsenek el ott. Láttál már valaha is órát egy kaszinóban? Nem véletlen, hogy nem, hiszen minél kevesebb dolog emlékeztet arra, hogy mennyi idő telt el mióta elkezdtél játszani, annál jobb. Ugyanezen ok miatt nincs a legtöbb kaszinónak ablaka sem, hiszen az ablakon kitekintve, amellett, hogy kiragadna a kaszinó eldugott kis világából, könnyedén követhetnéd az idő múlását a fényviszonyok változásával. Nem véletlen, hogy a legtöbb kaszinó egy ablaktalan labirintus, amiből még kitalálni is nehéz. Persze ez az illúzió ma már könnyen kivédhető, hiszen a telefonodra vagy az órádra pillantva bármikor követheted az idő múlását.

Zene, Alkohol és Egyéb Zavaró Tényezők

A kaszinókban tapasztalható, időtlen, a valóságból kiragadó életérzéshez sok más dolog is hozzájárul. A játékosok figyelmét a játék állásáról a zene, a fények, az ételek italok, de még akár beavatott alkalmazottak is elterelhetik. Nem véletlen, hogy sok kaszinóban a játékosok ingyenes alkoholos italt kapnak üdvözlésként és az sem, hogy az italok sokszor feltűnően olcsók a kaszinóban. A részeg játékosok nem tudnak a játékra koncentrálni és kevesebbet nyernek, így a kaszinónak megéri olcsón kínálni az alkoholt. Az ételfelszolgálás pedig azt a célt szolgálja, hogy akkor se kelljen még ideiglenesen sem elmenned a kaszinóból, ha játék közben megéheznél.

A legtöbb kaszinó látványvilága nem csak azért olyan lenyűgöző, hogy a játékosok minél szebb környezetben játszhassanak, hanem azért is, mert a sok fény, díszítőelem és zene megint csak csökkenti a játékosok koncentrációs képességét és ezáltal növelheti a kaszinók bevételeit. Magyarországon ez nem jellemző, de az igazán nagy amerikai kaszinókban még az is előfordul, hogy a kaszinó által fizetett beépített játékosok, általában csinos hölgyek csábítják az asztalokhoz vagy tartják szóval a többi játékost, igaz ez hivatalosan illegális, de a mai napig sok helyen működik hasonló rendszer.

Így Tudsz A Játékra Koncentrálni

Ha tudatosítottad magadban, hogy egy hagyományos kaszinóban mennyire sok zavaró tényező van jelen, az már félsiker ahhoz, hogy ezeket kizárva jól tudj érvényesülni. Ha megtanulsz jól játszani egy hagyományos kaszinóban, akkor könnyű dolgod lehet, hiszen a kaszinókban mindig sok a tapasztalatlan, szórakozni vágyó játékos és az ittas turista is. Ha jó játékos vagy, akkor az ő pénzüket könnyedén elnyerheted, például pókerben. Sok játékban nem kell igazán profinak lenned, ahhoz, hogy pénzt szerezzél, az is elég, ha találsz egy kifejezetten rossz játékost magadnak, akit le tudsz győzni. Ahhoz viszont, hogy a kaszinózás valóban a nyereményekről szóljon és a játékra tudj koncentrálni, be kell tartanod néhány szabályt:

  • Soha ne fogyassz alkoholt a kaszinóban. Ha pénzt akarsz keresni, akkor számodra a játék munka és nem szórakozás. A munka nem keverhető az alkohollal.
  • Ne foglalkozz a többi játékossal, ne beszélgess senkivel, ne bámészkodj, csak saját magadra és a játék állására koncentrálj.
  • Mindig ellenőrizd rendszeresen azt, hogy mennyi az idő. Az időérzéked megőrzése segít hosszú távon is a játékra koncentrálni.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...