Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Belföldi nászút úticélok a ceremóniamester szemével

2022. 02. 17. 08:32
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

A nagy napot rendszerint követi a nászút. Sokan azonnal olyan távoli helyszínekben gondolkodnak, mint például a Seychelles-szigetek vagy Bali. Bár ezek turisztikai vonzerejéhez kétség sem férhet, de akár a pénztárca kímélése, akár a pandémiával kapcsolatos biztonság apropóján megéri a hazai idegenforgalmi régiókat is számításba venni. Hazánk szebbnél szebb tájakkal várja a pihenni vágyókat, a magyar termálfürdőknek pedig párja nincs a környéken. Nézzük, hova érdemes utazni akkor, ha a fürdőzés és a wellness kikapcsolódás közel áll szívetekhez!

Különleges fürdőhelyek hazánkban

A zalakarosi fürdő már csak méretéből adódóan is mindenképpen figyelmet érdemel. A kikapcsolódás garantált, és nem csupán egy hosszú hétvége erejéig. Magyarország különleges fürdőkben sem szűkölködik, így ha Hévíz mellett tennétek le a voksot, akkor a tó és a fölé épült szolgáltatás-részleg garantáltan nem okoz majd csalódást. A fürdőhely egész évben használható, ráadásul a Balaton közelségének hála, olyan látnivalókkal is gazdagodhattok, mint Keszthely és a Festetics-kastély.

Hasonlóképp látványos és sajátos helyszínnek számít Miskolctapolca. A barlangfürdő romantikus fürdőzésnek és pancsolásnak egyaránt színteret biztosít, ha pedig a városnézést sem hagynátok ki, akkor a Csónakázó-tó, a Békás-tó, a Sziklakápolna, és az Avalon Park is mindenképpen figyelmet érdemel. Itt összekapcsolódhat az aktív és a passzív pihenés, hiszen kalandparkot és bobpályát is találhattok a közelben. Sokan kedvelik az aktív pihenést, számukra Zebegény és Zamárdi is remek választásnak bizonyul.

 

Ceremóniamesterrel a jó hangulatért

Az önfeledt kikapcsolódásról szóló nászút előtt viszont az ifjú párnak még sok dolga van. Az esküvő megszervezésekor érdemes ceremóniamester segítségét kérni. A profi szakember a rendezvény kapcsán mindent egy kézben tart, gyakorlatának köszönhetően pedig helyzettől függetlenül maximális hozzáértéssel és persze humorral vezényli le az eseményt. Az életre szóló emlékként szolgáló rendezvényt követően pedig irány valamelyik hazai fürdőváros, ahol a továbbiakat tervezgetve adhatjátok át magatokat a pihenésnek.          

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem