Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ez kell a tökéletes feltöltődéshez - Íme az aktív pihenés receptje

2022. 02. 21. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

A tavaszi hétvégék közeledtével egyre inkább ott a késztetés is, hogy indulj valamerre a hétvégéken. A gyógyfürdőjükről híres városok ilyenkor különösen kecsegtetőek, hiszen kevés kényeztetőbb program van a fürdőzésnél, nem beszélve az egészségre gyakorolt jótékony hatásairól. Ha pedig egész hétvégés programra vágysz, kösd össze egy klassz kirándulással az aktív pihenés jegyében!

Hazánk megannyi gyönyörű természeti értékkel bír, amiket felfedezve feltöltődhetsz és élményekkel gazdagodhatsz. A gyógyfürdők és a természet együttes erejének köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy teljesen felüdülve, megújulva térsz majd haza!
 

Merre indulj, ha aktív pihenésre vágysz?

Nem is csak egy úti célt, hanem rögtön egy komplett úti kalauzt ajánlunk. Ismerd meg az Olyanjó! Programajánló oldalát, ami élmények gyűjteményeként jött létre azért, hogy Magyarország legszuperebb helyeit a nagyközönség elé tárja. Épp ideális, ha a wellnessben való feltöltődés után megmozgatnád kiáztatott tagjaid!

Találsz itt gyönyörű kirándulóhelyeket, de gasztroélményeket kínáló vendéglátóhelyeket és szállásokat is, ahol megpihenhetsz éjszakára. Hamar összeállíthatsz tehát egy teljes hétvégi programot, amiben aztán minden van a kényeztető fürdőzéstől a testmozgáson át a kiadós lakomáig. Ez pedig egyben a szóban forgó recept is: mindenből éppen annyival gazdagítani a hétvégét, hogy kellően változatos és élménydús legyen, mégse túl fárasztó.
 

Fedezd fel a közeli kirándulóhelyeket az Olyanjón!

Aszerint, hogy számodra mit jelent az aktív pihenés, szűrhetsz a szabadidős programok között kellemes sétára, kirándulásra vagy kiadós túrára is. Az úti célok közötti szűrés mellett az élménybeszámolókért is érdemes böngészned az oldalon. Az útvonalak leírásában olyan tippeket is találsz, amikre egyébként nem is gondoltál volna. A térképes nézetet használva rögtön be is tudod tájolni magad, hogy ne aznap legyen gyanús, ha több órás autóút vár rád a kiszemelt kilátóig.

Már csak egyetlen dilemmát kell eldöntened: előbb lazulj el egy gyógyfürdőben és utána vedd nyakadba az erdőt vagy éppen fordítva? Nagyot hibázni biztosan nem tudsz!

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...