Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

Fürdős programajánló a hosszú hétvégére

2018. 03. 12. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Zenés éjszakai fürdőzések, jeges-tüzes csobbanás és gasztronómiai fesztiválok várják az év első hosszú hétvégéjén az érdeklődőket.

Pool Night Szeged  - Éjszakai fürdőzés – Szeged, március 14.

Nagy tavaszi feltöltődéssel és fergeteges éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő extra fény- és hangtechnikával, szauna élményekkel. Az eseményről bővebben: Éjszakai fürdőzés Szegeden.

Március 15-i hosszú hétvége az Avalon Parkban – Miskolc, március 15-18.

Négy napon keresztül változatos családi programok és gasztronómiai élmények várják a vendégeket az Avalon Parkban, szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, sorversennyel. Az Avalon Ristorante halvacsorával és Rakonczai Imre zongoraesttel is készül az ünnep alkalmából. További részleteket itt olvashat: Hosszú hétvége az Avalon Parkban.

Szoboszlói Toros Napok – Hajdúszoboszló, március 15-17.

Idén is a Szoboszlói Toros Napok nyitja meg a hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát a Szent István Parkban. A népi és táj-jellegű ételek, valamint a magyar pálinkák és borok mellett különféle programok várják a látogatókat: huszárfelvonulás, koncertek, sztárvendégek, utcabál, táncos animáció, tombolanyeremények. Bővebben: Szoboszlói Toros Napok.
Fürdős programajánló a hosszú hétvégére

Egerszalóki Tavaszköszöntő Vigasság – Egerszalók, március 16-17.

Egerszalókon gasztronómiai élményekkel, pörköltfőző versennyel és ökörsütéssel köszöntik a tavaszt. A talpalávalót az Egerszalóki Tekergő Zenekar húzza. Mindent rendezvényről itt talál: Egerszalóki Tavaszköszöntő Vigasság.

VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra – Gyula, március 16-18.

A gyulai sódar, kolbász és még számos ízletes húskészítmény mellett szórakoztató programok hada várja mindazokat, akik Gyulán tölti ezt a hétvégét: koncertek, bemutatók, gyermekműsorok, vidámpark, múzeumlátogatás, kirakodó vásár és még sok minden más. További információ: VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra.

Zalakaros go wild! - Jeges-tüzes nulladik nap – Zalakaros, március 16.

A Zalakarosi Fürdőben megvadulhatnak a vendégek március 16-án, az év első "strandolásán", melyen a hideg és meleg vízzel feltöltött kültéri medencében csobbanhatnak a bátor jelentkezők. Részletekért kattintson: Jeges-tüzes nulladik nap Zalakaroson.

Zenés éjszakai fürdőzés Szabó Ádámmal – Sárvár, március 16.

Március 16-án éjjeli 2-ig táncolhatnak a vendégek napjaink és minden idők legjobb zenéire a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben, 22:00 órától pedig Szabó Ádám szórakoztatja a közönséget. A programról bővebben: Zenés éjszakai fürdőzés Sárváron.