Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Ha őszi szünet, akkor irány Zalakaros

2020. 10. 20. 06:03
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Nincs még program az őszi szünetre? Irány Zalakaros, amely ilyenkor telis-tele van Halloween programokkal! Gyerekekkel a legjobb választás a feltöltődésre! 

Programkavalkád

Családi vetélkedők, Halloween diszkó, Gesztenye Guszti kézműves műhelye, lufi party, szellem tánc szórakoztatja a gyerekeket egy héten át a Zalakarosi Fürdőn az őszi szünetben. Az őszi szünet csúcsa a tökfaragás, töklámpás készítés zárja a tökös hetet. Számos kaland, játék, végeláthatatlan csobbanás, gyerkőcök és szülők együtt, egyszóval nincs is jobb hely egy nagy össznépi bulihoz, mint a Zalakarosi Fürdő.

 

A gyerekek kedvenc fürdője

A Zalakarosi Fürdő élményfürdője Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekbarát komplexuma, ahol az itt töltött idő biztosan a családi emlékkönyvek része lesz, és ahova biztos még egyszer vissza kell jönnöd. 

 

Élményfürdő, beltéri gyermekvilág, csordultig tele élettel. Itt minden Rólad és a családodról szól. Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a vizes kalandokat. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, mászhatnak kötélhálón, versenyezhetnek a tekergő-kanyargó csúszdákon. A vizes gyermekbirodalomban felfedező útra indulhatnak a gyerkőcök. 

 

Vízágyúk a Zalakarosi Fürdő gyerekvilágában

 

Ha a kicsik a vizes élményekben egy kis szünetet tartanak, beltéri száraz játszótérrel, kreatív kuckóval, játszóházzal, és szárazföldi táncos programokkal, vetélkedőkkel találkozhatnak, mindig az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően. Halloween bulit a Mikulás ünnep követi, majd hamarosan kezdődik a Karácsonyi készülődés, a Csillagvarázs ünnep… és még sorolhatnánk mi minden vár a junior korosztályra az ősz és a tél folyamán. 

 

Szárazjátszó a Zalakarosi Fürdő gyerekvilágában

 

Zalakaros a desztináció egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, megszámlálhatatlan vizes élménnyel, programokkal, ahol a gyermekekkel utazó családok - beleértve az egészen pici babával érkezőket is - kényelmesen érzik magukat. 

 

Fedezze fel a Nyugat-Balatont extra kedvezménnyel

Legyen a bázis Zalakaros, miközben a nyakukba veszik a világot és egy szuper csillagtúrán felfedezik a régió természeti, történelmi kincseit és játékos kalandjait! 

 

West of Balaton - 20% kedvezmény a legjobb helyeken
 

A Zalakarosi fürdő összehozta a nyugati part négy legjobb látogatóhelyét 20% kedvezménnyel! 

A Zalakarosi Fürdő, a Zobori Élménypark, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Kis-balatoni látogatóhelyein nem kell mást tenned, mint belépőt váltani. A részleteket itt találod! 

A jegy hátuljára mindenkinél egy 20% kedvezményre feljogosító pecsét kerül. Ezt kell felmutatni a listából egy másik hely pénztárában, és máris él a kedvezmény. 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ajándék éjszaka 4=5!

Töltsön 5 pihentető éjszakát Cserkeszőlőn, és ebből 1 éjszakát fürdőbelépővel ajándékba kap! Foglaljon most! Megnézem