Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Használt okostelefon a természet kincseinek megőrzéséért

2023. 09. 26. 13:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Kevesen tudják, de az okostelefon gyártás az egyik legszennyezőbb iparág a földön. A telefonok előállításához számos, a természetben véges számban előforduló ásványi anyagra van szükség. Ha használt, felújított telefont választunk, sokat tehetünk annak érdekében, hogy még sokáig élvezhessük a természeti kincseket. A Rejoy.hu megbízható és egyszerű megoldást kínál a felújított telefonok piacán.

Használt telefonok megbízható forrásból

használt mobil sokak számára még mindig szitokszónak számít, pedig a környezet óvása mellett számos előnye van egy megbízható forrásból vásárolt használt okostelefonnak. A felújított mobilok pontosan ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a boltból újonnan érkezett társaik.

Ebben pedig azért lehetünk biztosak, mert minden, a Rejoy.hu-hoz beérkező telefon egy többlépcsős belső és külső ellenőrzésen megy keresztül, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön új tulajdonosához.

A szoftver és hardver ellenőrzések mellett szakértők bizonyosodnak meg arról, hogy a gomboktól kezdve a kameráig minden működik a telefonon, valamint a javítások garantálják, hogy a telefon akkumulátorának állapota eléri egy új készülék 85-90%-át.

 

Nem csalás, nem ámítás

A Rejoy.hu alapítása óta számos vásárlót mentett meg a hosszas online tárgyalásoktól, kétes adásvételektől és rejtett hibás vagy rossz műszaki állapotban lévő telefonoktól. A Rejoy.hu garantálja, hogy a hirdetésben szereplő telefon fog megérkezni hozzád vásárlás után.

Minden beérkező készülékről profi, HD minőségű képek segítenek kiválasztani az iPhone telefonok közül a nekünk tetszőt.

A képeken feltüntetik, ha bármilyen esztétikai sérülés van a telefonon és emellett pedig részletes termékleírás is olvasható minden készülék mellett, hogy a lehető legkörültekintőbben tudjuk meghozni a döntést, melyik készüléket választjuk.

 

Miért éri meg a használt mobilt vásárolni?

Manapság az, hogy használt elektronikai eszközök mellett tesszük le a voksunkat, nem jelenti azt, hogy silányabb minőséggel kell beérnünk. Sőt, mivel a Rejoy.hu oldalán akár 40%-kal is olcsóbb lehet a piaci árnál egy telefon, ezért jó eséllyel akár egy újabb modellt is beszerezhetünk jó áron.

Használt készülékek esetén gyakran felmerül az aggodalom, hogy esetleg le kell mondani a garanciáról és mind tudjuk, hogy a javíttatásoknak gyakran csillagászati ára van. A Rejoy.hu az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségek elkerülésének érdekében 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, ha a megvásárolt telefon mégsem felel meg az elképzeléseknek, valamint a megvásárolt készülékeknél érvényes a 12 hónapos javítási garancia is.

Az használt okostelefon tehát nem csak olcsó, hanem biztonságos és környezetbarát megoldást is jelent, ha a Rejoy.hu-n keresztül szerezzük be.

Használt okostelefon a természet kincseinek megőrzéséért
Képek forrása: canva.com

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Téli wellness a Balatonnál

Látogasson el Zamárdiba, a Wellamarin Hotelbe és töltsön el néhány pihentető napot. A hotel állandó programkínálatában számos alternatíva nyílik az aktív időtöltésre vagy épp egy kis lazításra.Megnézem