Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Ismerkedés strandon - hogyan csináld?

2013. 06. 17. 09:25

Útitárs
A rutinos randizók már jól tudják, melyek a sikeres ismerkedés legfontosabb szabályai. Közkinccsé tesszük a tapasztalataikat, hogyha te is tennél egy próbát a nyáron, hasznosíthasd őket! 5 szuper tipp a strandon való ismerkedéshez!
A strandolás az egyik legkedveltebb nyári időtöltés ? hacsak nincs nap allergiád, vagy nagyon érzékeny bőröd. Te is azok közé tartozol, akik szívesen süttetik a hasukat a vízparton? Miközben örömmel lubickolsz a hűsítő vízben, feltűnően rajta felejtheted tekinteted egy szimpatikus idegenen.  Milyen jó lenne megismerkedni vele?fut át az agyadon. De hogyan flörtölj, hogy sikered legyen?
 
Akinek nincs párja, annak igazi vadászterep egy zsúfolt strand a nyári hőségben. De a legtöbben nem tartják komolynak az itteni ismerkedést, mert sok kapcsolat felszínesen, csak a külsőségek alapján köttetik.
 
De ne add fel a reményt, mert vannak jó példák is! Nem mindegy ugyanis, hogyan flörtölsz a strandon!
 
1.     Elhelyezkedés. Ez egy stratégiai kérdés, azt jelenti, hogy hol versz tábort. Ugyanis ha az alapján teríted le a törülköződ, hogy hol vannak a legkevesebben, akkor magányos órákra számíthatsz. Légy bevállalós, és menj oda, ahol a legtöbben vannak! Itt keress egy minden irányból jól megközelíthető helyet magadnak. Az is szempont lehet, hogy a medence vagy a büfésor közel legyen, mert ilyen helyen van a legnagyobb jövés-menés. Ha szükséges, a kényelmet sorold hátrébb, ha hódítani jöttél, úgysem fogsz itt sokáig ücsörögni.
 
2.     Testtartás. Támaszkodj a karodra, vagy feküdj a hasadra úgy, hogy közben tudj nézelődni. Próbáld meg a legelőnyösebb testtartást felvenni, de figyelj arra, hogy közben ne legyél se túl laza, se túl görcsös. Legyél kedves, természetes és megközelíthető ? mindenki ilyen párra vágyik!
 
3.     Szemezés. A kezdők el szokták játszani, hogy napszemüvegük mögül próbálnak terepszemlét tartani, de úgy tesznek, mintha nem is azt a tetszetős illetőt néznék, aki visszatekint rájuk. Ez nagy hiba, te ne kövesd el! Nyugodtan álld a tekintetét annak, aki visszanéz rád, és ha szívesen megismerkednél vele, akkor finoman mosolyogj rá. Amit még nem ajánlunk: ne matass a mobilodon, és hanyagold a füledbe dugott zenehallgatást is. Ezekkel az időtöltésekkel ugyanis automatikusan olyan jeleket bocsátasz ki magadból, hogy nem kérsz a körülötted lévők társaságából.
 
4.     Kezdeményezés. Ha létrejött valamilyen kontaktus, és tetszik az illető, ne játszd el a hűvös herceget vagy hercegnőt. Teremtsd meg a lehetőségét, hogy megismerkedjetek! Például állj be strandröplabdázni mellé, vagy szürcsölj el egy jeges teát a hozzá közel eső padon. A lényeg, hogy emelkedj fel az addigi helyedről. Ha megmozdulsz, akkor tudat alatt a másikat is tettekre sarkallod, így ha szeretne megismerni, ő is aktivizálni fogja magát.
 
5.     Tesztelés. Nem a hétfogás próbáját kell kiállnia az újdonsült ismerősödnek, hanem az őszinteség tesztjét. Beszélgess vele, és közben tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket: Érdekes ember, szeretném jobban megismerni? Vonz engem? Megbízom benne? Ha bármelyik kérdésre nemleges a válaszod, még nem muszáj faképnél hagynod, de ne ringasd magad romantikus álomképekbe. Adj időt magatoknak, és meglátod, milyen párost alakíthattok!
 
Ha már voltak negatív tapasztalataid, akkor tudod, hogy a siker nem garantált, de talán éppen most elsőre összejön! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
hotdog.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...