Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Játékok, melyeket a medence mellett is élvezhetünk!

2023. 03. 02. 12:20
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

A vízparton heverészni csodás dolog, feltölt és ellazít, de néhány nap után a többségünk már unja a tétlenséget és kalandokra vágyik. A bátrabbak ilyenkor, a helyi adottságokat kihasználva búvárkodnak, csúszdáznak vagy vízi sportokba kóstolnak bele.

A kevésbé mozgékonyak olvasnak, keresztrejtvény fejtenek vagy épp mobiltelefonjuk segítségével töltik el az időt, például online póker oldal felkeresésével teszik próbára tudásukat és szerencséjüket. Mi most azoknak segítünk, akik a medence mellől nem szeretnének vagy nem tudnak elmozdulni, de némi szellemi kihívásra mégis vágynak. 

 

Strandra regény

Egyszer egy kedves tanárom azt mondta, hogy a regények ideje a nyár, mert neki leginkább akkor volt annyi szabadsága, hogy egy nagyobb lélegzetvételű művet is el tudjon olvasni. Sokan értenek vele egyet, és igyekeznek kihasználni nyaralásukat, hogy elolvassanak mindent, amire év közben nem volt idejük. Ők azok, akik bőröndjükbe a fürdőruha, a naptej és a strandtörölköző mellé 3-4 kötetet is bepakolnak. Ha ebbe a csoportba tartozunk, akkor mielőtt repülőre szállnánk mindenképp érdemes lemérni a csomagot, mert a könyvek bizony sokkal nehezebbek, mint a ruhák. Ha szeretnénk sok vagy épp sokféle olvasnivalót magunkkal vinni, de nem áldoznánk fel erre a csomagjaink felét, akkor érdemes beszerezni egy e–könyv olvasót, amire akár egy fél könyvtár is felfér, a súlya pedig nem sokkal több, mint egy mobilé. A vizet ez sem bírja, ahogyan a hagyományos papíralapú könyv sem, de egy igazi könyvmoly úgyis tudja milyen messze kell leheveredni a víztől, hogy az olvasmány biztonságban legyen. 

 

Újságok és keresztrejtvények

Ha a nagyobb terjedelmű olvasmányok nem szórakoztatnak vagy épp gyermekeink miatt úgysem tudunk órákat szánni a csendes kikapcsolódásra, akkor jó megoldás lehet egy magazin vagy épp egy keresztrejtvény. A legtöbb nyaralóhelyen könnyen hozzáférhetőek ezek, így még cipelnünk sem kell magunkkal. Ha könnyen olvasunk angolul, akkor külföldön is megvehetjük a kedvenc nemzetközi lapjainkat, sőt a legtöbb helyen akad olyan helyi sajtóorgánum, ami angol nyelven íródik vagy amit angolul is kiadnak, így nemcsak a nyelvet gyakorolhatjuk, de a helyi érdekességekről, sajátosságokról is tájékozódhatunk, jobban megismerve a vendéglátó országot. 

A keresztrejtvényekkel pedig  akár még nyerhetünk is, hiszen sok kiadványnál az online beküldött helyes megfejtők között kisorsolnak ajándékokat. Szóval ez valóban kettő az egyben, szórakozás és szerencsejáték is lehet egyszere. 

 

Játszani sokféleképp lehet

Ha valaki szívesen használja az agyát tervezésre, stratégia állításra nyaralás közben is, annak az weben fellelhető számtalan játék kínál végtelen szórakozási lehetőséget. Egész birodalmakat építhetünk fel vagy akár csavaros történeteket kreálhatunk, attól függően, hogy ki milyen játékkal játszik szívesen. 

Akadnak egyedül is remekül játszható fejlesztések és olyan játékok is, amelyeket akár az együtt utazó társaság több tagja is játszhat párhuzamosan. Az online póker mindkét esetben jó választás lehet, hiszen ezt egymagunk is élvezhetjük, de többen is kapcsolódhatunk ugyanahhoz az oldalhoz és megoszthatjuk tapasztalatainkat és az élményt egymással. A közös élmények pedig mindig felejthetetlenné teszik az együtt eltöltött időt, kiemelkedően igaz ez, ha nyaralásról van szó. 

 

Szerencse és stratégia

Az online póker előnye, a felsoroltak mellett, hogy nemcsak tárgy nyeremények vannak, hanem akár a nyaralás árát is bezsebelhetjük egy jól sikerült sorozat után. A póker egy könnyen elsajátítható, pörgős játék, ami izgalmas időtöltést kínál és az online verzió, szemben a kaszinókban játszhatóval, akár fürdőruhában, a medence mellől is elérhető. Vagyis ideális megoldást kínál azoknak, akik izgalmakra vágynak, de nem szívesen kockáztatják testi épségüket. Ráadásul, ahogyan már írtuk, bárhonnan csatlakozhatunk egy partihoz, csak a telefonunkra, laptopunkra és internet elérésre van szükség. Kevés ennél egyszerűbb szórakozást találhatunk.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Pihentető wellness Tapolcán

Töltsön pár napot a Balaton-felvidék szívében, kattintson a Hunguest Hotel Pelion kedvezményes ajánlatáért!Megnézem