Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Kabinbőrönd a megfelelő társ utazáshoz

2022. 01. 07. 16:36
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Az utazás nulladik lépése a megfelelő bőrönd beszerzése. Ha külföldi utat tervez, akkor számításba kell vennie, hogy a repülőre nem vihet fel bármilyen táskát. Az elmúlt években a légitársaságok még jobban szigorították a szabályaikat, ami azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelni az egyes paraméterekre. A kabinbőrönd megfelelő választás lehet, ha néhány holmiját maga mellett szeretné tudni a fedélközben.  

Tanácsok kabinbőrönd vásárláshoz 

 

Kabinbőrönd vásárláskor az egyik legfontosabb kérdés, hogy felvihetjük-e magunkkal az utastérbe? Erre csak akkor kapunk választ, ha meglátogatjuk az adott légitársaság hivatalos honlapját és elolvassuk az erre vonatkozó szabályzatot. Legyen szó a Wizzair-ről, a Ryanair-ről vagy az EasyJet-ről, minden cég esetében nyilvánosak az előírások. A szabályok a táskák méretére, illetve súlyára vonatkoznak.
 

Egy másik lényeges kérdés, hogy hány keréken guruljon? A gurulós bőröndök mellett ott vannak a vállon hordható típusok is, ám ezek kevésbé kényelmesek. A 2 kerekes változatokat csak húzni-tolni lehet, amiknek viszont 4 kerekük van, azok 360 fokban el is forgathatók. A kerekek minősége, időtállósága fontos szempont. A silány kivitelezésű kerékrendszerek hamar elkopnak, tönkre mennek. Mindezek mellett, arról is dönteni kell, hogy puha vagy kemény fedeles kabinbőröndöt válasszunk? Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, hátrányai. Azok figyelembe vétele után érdemes dönteni.  

 

A kozmetikai táska mindig jól jön 
 

Az utazások során az apróbb női holmiknak is érdemes megfelelő helyet találni. Ottvannak például a smink cuccok, a dezodor, a kisméretű samponok, balzsamok és még sorolhatnánk. Egy megfelelő méretű kozmetikai táska remek döntést jelent, hiszen kényelmesen elférünk benne. A neszeszer táska nemcsak azoknak a hölgyeknek való, akik sminkelik magukat. Jóformán bármilyen apróságot precízen és rendszerezetten lehet tárolni benne. Nagyon bosszantó tud lenni, amikor például nem találjuk a szemöldökcsipeszt, a kisollót vagy a kedvenc hajcsatunkat. Ilyenkor általában csak napokkal vagy hetekkel később találunk rá a holmikra valahol a táskánk mélyén.
 

Nem lenne sokkal jobb, ha lenne egy szuper kozmetikai táska, amiből gyorsan elő tudjuk kapni őket? Az egyfakkos változatok mellett ottvannak a több részre tagoltak is, így az egyéni igényei szerint tud választani közülük. Nemcsak tagolásban, hanem méretben is sokféle lehetőség áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy a különböző tárgyakat, például sminket, csatokat, manikőr eszközöket külön-külön is tárolhatja bennük.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...