Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Hajdúszoboszló ősszel is...Hajdúszoboszló ősszel is...

Megszépül a tatai városközpont

2015. 07. 14. 07:04
Forrás: Turizmus.com
Útitárs
Megkezdődött Tata központjának felújítása, a Kossuth téren és környékén két rendezvényhelyszínt, új parkot, valamint vállalkozók bevonásával kávézót hoznak létre.
A három és fél hónap alatt elkészülő beruházásra 827 millió forintot számolhat el az önkormányzat, ebből 679 millió forint uniós támogatásból érkezik.
A tér városháza előtti oldalán, a parkolók helyén kisebb rendezvényteret alakítanak ki, amely egy parkosított területen folytatódik, majd a Szent Kereszt-plébániatemplom előtt egy nagyobb, kör alakú, díszburkolattal ellátott területet létesítenek, szintén rendezvényeknek. A téren a városi hagyományoknak megfelelően ivókutat emelnek.
Az önkormányzati beruházáshoz kapcsolódva egy Tatán szállodát üzemeltető vállalkozó kávézót és cukrászdát létesít az egyik műemléképületben. Korhű formában nyitják újra a tér újságos pavilonját, valamint az egyik házban egy gyűjtő kályhakiállítást rendez be. A projekt során felújítják a téren található Mária Immaculata-szobrot.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness élmény a Szigetközben

Ajándék masszázs kedvezmény és gyerekeknek egy egésznapos Ugripark belépő! Most hatalmas kedvezménnyel: 12 900 Ft/fő/éjtől félpanzióval. Megnézem