Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Miért jön jól egy tablet utazás közben?

2020. 10. 05. 13:03
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
A tablet rengeteg család mindennapjainak a része, de szép számmal akadnak olyanok is, akik nem érzik szükségesnek, nem igazán értik, mire jó. Nos, nagyon sokszor hasznos, hogy kisebb a laptopnál, a telefont pedig nem foglaljuk azzal, hogy nézzünk rajta egy filmet, mesét, zenét hallgassunk, vagy éppen játsszunk rajta.

Másrészről, vannak azok a helyzetek, amikor kisgyerekek mellett kimondottan jól tud jönni egy tablet. Indultál már hosszú útra gyerekkel? Ha igen, akkor valószínűleg sejted, miről beszélünk: kevés kivételtől eltekintve a gyerekek nem bírják hosszútávon az autózást, és ember legyen a talpán, aki le tudja őket foglalni annyi ideig. Ilyenkor egy tablet megváltás lehet – az Alza webshopjában pedig be is szerezheted, ha még nincs.

 

Miért pont tablet?

Mert gyakorlatilag végtelen funkciója van, tehát ha a gyerkőcök elunják az egyiket, jöhet egy másik szórakoztató elem. Nézhetnek mesét, hallgathatnak zenét, lehet játszani, lehet rajzolni, de akár az altatásban is segíthet, ha altatódalokat keresel nekik. Sőt, neked is jól jöhet, ha már nem tudsz mit kitalálni a szórakoztatásukra, és a neten kereshetsz gyorsan mondókákat, autóban is játszható játékokat.

Kicsit nagyobb gyerkőcök már maguk is tudják a tabletet kezelni, és nem a mobilodról kell lemondanod a nyugodt utazás érdekében.

 

Mindent lehet, mértékkel

Vannak, akik nem támogatják, hogy a kisgyerekek kütyüzzenek, és ez teljesen érthető, hiszen ezek az eszközök még nagyon nem nekik valók. Azonban vannak vészhelyzetek, amikor az elvek picit megdőlnek, illetve alkalmanként, mértéket tartva nyilván ártani sem fogunk azzal, ha engedünk egy kicsit belőlük.

Nos, amikor a család egy hosszabb autóútra vállalkozik, és már képtelenség egyéb eszközökkel lekötni az ülni nem akaró gyerek figyelmét, nem ördögtől való előkapni a tabletet, hogy nyugodtan utazhasson tovább a család. Sokkal rosszabb, ha a gyerek végigordítja az utat, és rossz élményeket köt az autózáshoz, a család pedig megtépázott idegekkel kezdi például a nyaralást.

Kifejezetten gyerekeknek való tartalmakat is kínálhatunk a kicsiknek, így pláne nem fog nekik ártani egy kis kütyüzés. Ha még nincs tabletetek, itt az ideje beszerezni egyet!

 

A fotó forrása:

MNStudio / Shutterstock.com

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem