Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Szilveszterezzen fürdőbenSzilveszterezzen fürdőben További ajánlatok

SuperShe, a sziget, ahova férfiaknak tilos a belépés

2018. 03. 09. 20:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Létezik Finnországban egy wellness paradicsom, amelyet kifejezetten nőknek találtak ki. Olyannyira, hogy férfiakat be sem engednek. Itt senkinek nem kell megfelelniük, csak önmaguk lehetnek és átélhetik a teljes megújulást.
Kristina Roth, a projekt kitalálója szerint egy olyan pihentető oázis lesz,ez a Helsinki repülőterétől 20 percre található magán wellness sziget a Balti-tengeren, ahol egymás között lehetnek, beszélgethetnek, inspirálódhatnak, pihenhetnek a nők.
A sziget júliusban nyit a nagyközönség előtt, a várólista már elég hosszú. A szervező szerint a jövőben elképzelhető a férfi vendégek fogadása is, de egyelőre csak arra koncentrálnak, hogy a nőknek egy olyan fantasztikusan berendezett, minden igényt kielégítő wellness helyszínt hozzanak létre, ahol megoszthatják egymással élményeiket. A SuperShe mozgalom mottója: „Te egy erős és független nő vagy, aki tudja, mit akar”- így e filozófia mentén úgy gondolják, ha a nők összefognak, akkor meghatványozódik erejük, és bármire képesek együtt. A közösség olyan nőkből áll, akik tudják, mit akarnak, öntudatosak, egészséges életmódot folytatnak, és fontosnak tartják az időnkénti elvonulásokat, és a teljes megújulást, felfrissülést, közösségépítést. Mindezt egzotikus helyszíneken átélve, Mint Hawaii, vagy Oahu.
SuperShe, a sziget, ahova férfiaknak tilos a belépés
A 8,4 hektáros szigeten egyszerre 10 főt fogadnak majd. 4 gondosan berendezett, kényelmes, tengerre néző szobával várják azokat a nőket, akiknek szükségük van egy kis visszavonulásra. Fürdőkomplexum és szaunák is rendelkezésre állnak, részt lehet venni a jóga és meditáció órákon, főzőtanfolyamokon, és a csoportos fitnesz programokon is. Az egy hetes all inclusive szolgáltatás és a programokon való részvétel ára elég borsos, 3500 dollár lesz, ami átszámítva majd 900.000 forintnak felel meg.
SuperShe, a sziget, ahova férfiaknak tilos a belépés
Kristina Roth szerint a nőknek szükségük van az egymással eltöltött időre, egy biztonságos helyen, ahol újra rátalálhatnak önmagukra, fejleszthetik magukat, megteremthetik új vágyaikat.