Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Teljesen lepusztult a vízi vidámpark, mégis lenyűgöző látvány

2016. 10. 30. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Mi az összefüggés egy UFO-t elkapó sárkány, egy elburjánzott csúszda és 3 krokodil között? Az aquapark valamikor 2004-ben félkész állapotban nyitotta meg kapuit, de nem sokkal ezután bezárták, és újra a természet vette át az uralmat a terület fölött. Megdöbbentő, ahogy manapság kinéz, mégis valahol csodálatos.
A Vietnámban, Hue városától mintegy 10 km-re található parkot a kétezres évek elején kezdték építeni, 2006-ban, félkész állapotban részben meg is nyitották, majd 2011-ben be is zárták a kapuit. Egyesek szerint a kivitelezőknek fogyott el a pénze, mások szerint a belépőjegy ára volt túl sok a környék lakóinak.
Teljesen lepusztult a vízi vidámpark, mégis lenyűgöző látvány
Akárhogy is, az árván hagyott játékok már senkit nem szórakoztatnak, hacsak azt a három krokodilt nem számítjuk, akik átmeneti lakói voltak az UFO belsejében lévő medencének, de végül őket is szerencsésen átköltöztették egy közeli állatmenhelybe.
Galériánkban tengernyi képet nézegethet a hajdan szebb napokat látott parkról. Bevalljuk, minket még most is, így is teljesen lenyűgöz a látvány, ami Claudio Sieber fotóst is megihlette. Kattintson, ha fogékony a hátborzongatóan gyönyörűre!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Pihentető wellness Tapolcán

Töltsön pár napot a Balaton-felvidék szívében, kattintson a Hunguest Hotel Pelion kedvezményes ajánlatáért!Megnézem