Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Ússzon együtt az olimpikonokkal

2014. 10. 28. 12:17

Útitárs
2014-ben már harmadszorra rendezik meg az Úszók Éjszakáját az elfogadás és az egészséges életmód jegyében az október 29-i Psoriasis Világnapon.
A Magyar Dermatológiai Társulat kezdeményezésére idén már harmadszor úsznak együtt olimpikonok és lelkes önkéntesek az október 29-i Psoriasis Világnapon. A Magyarországon és a világon is egyedülálló rendezvény célja a pikkelysömör ismertségének növelése és a pikkelysömörrel élő betegek társadalmi elfogadottságának javítása.
A nagyszabású eseményhez korábban is számos olimpikon, élsportoló adta arcát és nevét. Tavaly már másfélszer annyian vettek részt az Úszók Éjszakáján, mint 2012-ben és a közel 30 résztvevő olimpikonnal és élsportolóval karöltve összesen 136 350 métert úsztak le a pikkelysömörrel élőkért.
Az Úszók Éjszakája rendezvényeire a belépés ingyenes, Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden is várják az úszni vagy szurkolni vággyókat.
Forrás: uszokejszakaja.hu
Fotó: uszokejszakaja.hu

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem