Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Utazni, utazni és utazni – sporteseményekre is

2022. 11. 22. 13:49
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

A motorsportok világában egyértelműen a Forma-1 viszi a pálmát, nem nagyon lehet mondani ennél népszerűbb versenyt és versenysorozatot. Magyarországon talán még nincs akkora hagyománya annak, hogy a szurkolók elutazzanak más Forma-1 futamokat megnézni, annak ellenére sem, hogy egyébként a legtöbb futamra anyagilag is elfogadható áron lehetne elutazni.

Mert értelemszerűen a Brazil GP nem egy olcsó mulatság lenne, ha a helyszínen akarnánk nézni, viszont például Európában van jó pár olyan futam, ahova egész olcsón el lehet akár 1-2 napra is ruccanni. A magyar szurkolók általában a Hungaroringen zajló magyar versenyt leszámítva inkább a magyar F1 sportfogadas oldalak sorai között követik az eseményeket, annak ellenére, hogy már egyéni szervezés sem kell sok esetben.

 

Nagyon sok olyan utazási iroda és cég van, amely specifikusan Forma-1 futamokra és más sporteseményekre szervez teljes csomagban utazást. Az F1 2022 sorozatában is rengeteg ilyen lehetőség volt és ma már Magyarországon is bőségesen van olyan cég, ahol lehet külföldi futamokra helyet foglalni, jegyet vásárolni. Egy Forma 1 futam felkeresése nem is annyira drága mulatság, mint gondolnánk. Persze egy összegben kell nagyobb tételt kifizetni, de minimális félretétellel elérhető évente egy-két ilyen utazás még a magyar pénztárcával is. Meg is lehet nézni már a legjobb ajánlatokat, az F1 versenynaptár 2022 befejeződésével elérhetőek a 2023-as legjobb ajánlatok.

 

További érdekességek a sporteseményekre való utazásokról

 

Ezek között például megtalálhatjuk a csak belépőjegyre vonatkozó ajánlatot az Osztrák Nagydíjra, amely pár tízezer forintért elérhető, de az Abu-dzabi Nagydíjra vonatkozó csomag garanciával és ügyfélszolgálattal is alig van 100 ezer forint felett. Persze ettől még az F1 sportfogadas oldalak követése és a fogadás sem rossz gondolat, de élőben nézni ahogy a legjobb pilóták száguldoznak a pályán, felbecsülhetetlen érték. És nem csak egy szimpla belépőjegy vásárolható meg, de ma már akár teljes csomagokat is vásárolhatunk, amiben szállás, repülőjegy és belépőjegy is benne van.

Természetesen ez már azért egy húzósabb összeg, ilyenkor érdemes egy nagyobb kirándulással, kisebb szabadsággal összekötni az egészet, hogy még jobban megérje. És kiegészíthetőek ezek a Forma 1 futam látogatások azzal, hogy akár a paddockba is benézhetünk, ami egy kifejezetten exkluzív ajánlati csomag. Az F1 2022 sorozatában is amúgy ezek voltak a legnépszerűbb akciók, amikor VIP látogatás keretében egy szűk csapat látogathatta meg a boxban kedvenc csapatának helyét. Ha Magyarországot nézzük ki, akkor már tényleg emberi áron hozzá lehet jutni egy ilyen belépőhöz.

De azért ne ragadjunk le a Forma 1-nél, főleg, hogy az F1 versenynaptár 2022 szezonja már be is fejeződött. Van ugyanis bőségesen más motorsport futam és sportesemény, amire magyar szervezők kínálnak utakat és belépőket. Gondoltuk volna, hogy akár az Indycar, a MotoGP és a Le Mans futamra is vásárolhatunk utazási csomagokat? Igen, ezeket egyedi szervezésben is lehet intézni, de miért küzdenénk mi azzal, hogy megszerezzünk egy jegyet vagy akár a repülőút után a helyszínen derüljön ki, hogy nincs is már jegy, amikor ezt mások elintézik helyettünk? És még csak a motorsportoknál jártunk, a legnagyobb magyarországi utazási irodáknál olyan ajánlatokkal is szembesülhetünk, amelynek keretében kézilabda, foci vagy éppen tenisz mérkőzéseket nézhetünk meg élőben.

 

Utazni, utazni és utazni – sporteseményekre is

Plusz van lehetőség golftornákra vagy éppenséggel NFL meccsekre is ellátogatni, utóbbiak esetén nem csak az NFL európai meccseire, de akár a helyszínen megnézhetjük a Kansas City valamelyik rangadóját is. Nem kell hozzá nagy szakértőnek lenni, csak felmegyünk valamelyik megbízható iroda honlapjára és megnézzük az aktuális ajánlatot. Mindig rengeteg ilyen van, megnézhetjük kedvenc angol csapatunk meccsét a Premier League-ben, de akár összeköthetjük egy jó szilveszteri programmal is valamelyik meccs megnézését. Egy ilyen csomag általában 2-3 éjszakára szól, a repülőjegy és a szállás mellett természetesen tartalmazza a belépőt is az adott mérkőzésre.

Az ilyen csomagnál általában megválaszthatjuk azt is, hogy hol akarunk ülni az adott futamon vagy stadionban, de igény szerinti felárral választható kényelmesebb és jobb hely a repülőgépen, akár ellátás és reptéri transzfer is. És a kínálat tényleg óriási, a Forma 1 mellett az olyan kiemelkedően népszerű csapatok minden meccsére foglalhatunk ilyen utazásokat, mint a

  • Real Madrid,
  • a Barcelona vagy éppen
  • a Juventus és
  • a Manchester City.

 

Az utazások történhetnek egyénileg, de akár csoportosan is, így még nagyobb kedvezmény érhető el az árban. Az árban, ami attól függ nagyban, hogy éppen milyen sporteseményre, milyen országban vagyunk kíváncsiak. A fentebb már szóba hozott Forma-1 Abu-dzabi Nagydíj esetén már 500 ezer forint körüli áron 4-5 éjszakát, jó szállodát és belépőt is kaphatunk, szóval nekünk igazából a fizetésen kívül nincs is nagyon dolgunk.

Egyszerűen csak kifizetjük a vételárat, megadjuk az adatainkat és már készen is vagyunk. De ne rémüljünk meg akkor sem, ha éppenséggel nem vagyunk focirajongók és a Forma-1 sem annyira a mi világunk. Számtalan különféle sportesemény érhető el és nagyjából olyan konstrukcióban, amilyet mi akarunk. Ráadásul nem csak utazásokról van szó, de akár exkluzív látogatásokat és belépőket is vehetünk, amikor nem egy meccset nézünk meg hanem, elmegyünk egy stadion múzeumába vagy VIP látogatást tehetünk egy pálya mellett.

Ilyen csomagok azért is kifejezetten jók, mert ezeket csak úgy mi magunk nem biztos, hogy el tudjuk intézni, vagy legalábbis nem olyan áron vagy éppen kényelmesen, mint ahogy egy utazási irodán keresztül tehetnénk. Nem is csak utazási irodákra kell gondolni, nagyon sok olyan magyar cég van már, amelyek mondjuk csak belépőjegyekkel vagy akciós VIP ajánlatokkal foglalkoznak, az utazás részét pedig meghagyják nekünk, mint intéznivaló.

 

A cikkben megjelenített képek az unsplash.com oldalról származnak.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Foglalja le MOST NYARALÁSÁT A SALRISBE!

GARANTÁLT LEGJOBB ÁRON! Fürdőzzön minden nap a SÓDOMB lábánál akár 22 ÓRÁIG!!!Megnézem