Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Utazz szemüveggel stílusosan és biztonságosan!

2021. 08. 26. 13:50
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Egy utazás során rengeteg mindenre oda kell figyelni ahhoz, hogy mi magunk és az elcsomagolt ruháink, kiegészítőink is rendezetten, biztonságban legyenek. Ez különösen a szemüvegek kapcsán fontos, hiszen ezáltal éles a látás, és az esetleges sérülése sok kellemetlenséget okozhat az utazás során. Cikkünkben bemutatjuk, mire figyeljünk szemüvegesként, ha hosszú útra indulunk!

Ötletes felkészülés

Egy hosszas utazás során könnyen előfordulhatnak kisebb és nagyobb balesetek egyaránt, így érdemes pótszemüveget is elcsomagolni. Sokan például vásárolnak egy másodlagos szemüveget, ami dioptriában megfelelő, ugyanakkor sokkal kényelmesebb viselni hosszú órákon és intenzív testmozgás során. A női szemüvegek között ezért érdemes nemcsak aszerint körülnézni, hogy mit tudnánk viselni egy csinos ruhával, de kiválasztani egyet túrázáshoz vagy sporthoz. Akár dioptriával ellátott napszemüveget is választhatunk, amit kültéri sporttevékenységhez bátran felvehetünk.

 

Emellett rendszeresen ellenőrizzük, hogy a szemüvegtok valóban biztonságot nyújt-e a keretnek és a lencséknek. Ehhez a legjobb, ha egy merev és kemény fedelű tokot vásárolunk az utalás előtt. Gondoskodjunk emellett tisztító folyadékról és kendőről, hogy a makacs szennyeződéseket könnyen eltávolítsuk. Ne feledjük: a mikroszálas kendő megfelelően ápolja a lencséket, ezért sose használjunk erre hétköznapi rongyot vagy a pólónk szélét!

Inspirálódjunk

Az eyerim collectiontől remek szemüvegkereteket választhatunk - akár otthonunk kényelméből. Ez főleg azoknak lehet hasznos, akiknek már nincsen ideje pótszemüveget személyesen vásárolni, de mindenképpen szeretnének egy tartalék szemüveget biztosítani.

Utazz szemüveggel stílusosan és biztonságosan!

 

Ráadásul a weboldalon a Magic Mirror segítségével könnyedén kipróbálhatóak a különböző stílusú szemüvegek.

Ha pedig szeretnénk biztosítani, hogy minden alkalommal jól nézzünk ki a választott keretben, utazásra is kiváló asztali tükrök közül érdemes egyet választani és magunkkal vinni az utazásra. Kalandra fel!

A fotók forrásai: 1 fotó: Maria Savenko / Shutterstock.com; 2 fotó: Roman Samborskyi / Shutterstock.com

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Őszi wellness akciók!

Pihenésre vágyik? Pezsdítse fel őszi napjait, fedezze fel az ezerféle színbe öltözött tájat, és élvezze a wellness szállodák kényeztető szolgáltatásait! Válogasson a legjobb ajánlatok között!Megnézem