Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Vigyen ózongenerátort a nyaralásra!

2021. 07. 19. 20:38
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Ki tudja, meddig élvezhetjük még a korlátozásoktól mentes napokat, úgyhogy érdemes gyorsan nyaralni menni. A tisztaság azonban még fontosabb, mint régen, de szerencsére az ózongenerátort nyaralni is magunkkal vihetjük.

Lassan másfél éve küzdünk a vírussal, és tavaly a jól megérdemelt pihenést is csak a négy fal között tölthettük. Idén szerencsére kicsit más a helyzet, de azért nem árt az óvatosság főleg a szállásokkal, mert nem tudhatjuk, ki aludt ott korábban és milyen volt a fertőtlenítés utána. Egy hordozható ózongenerátor praktikus, gyors és tökéletes segítség lehet, hogy garantáljuk családunk biztonságát a nyaralás alatt is.

A tavalyi év egyik abszolút sikerterméke volt az ózongenerátor és ez nem csoda, hiszen fertőtlenítő szerek nélkül, abszolút környezetbarát módon és nem utolsó sorban fáradtság nélkül szabadulhatunk meg a veszélyes vírusoktól és baktériumoktól.

 

Hogyan működik?

Az ózongenerátor a levegőt tisztítja azáltal, hogy egy adott helyiség levegőjét beszippantva átküldi egy ózonlapos szűrőn, ahol elektromos áram segítségével ózont generál. Az ózon az itt átáramló levegőben lévő baktériumok és vírusok molekulaszerkezetét rombolja, ezáltal tökéletesen elpusztítja azokat vegyszerek hozzáadása nélkül, teljesen természetes úton.

 

Hogyan válasszunk ózongenerátort?

Sokféle ózongenerátor van már forgalomban, így néha nehéz a választás. Már 17-18 ezer forintért is kapható ilyen készülék, de az árak nagyban változnak a teljesítmény és a készülék minőségének függvényében.

Érdemes úgy választani az ózongenerátort, hogy hosszú távon használni tudjuk. Az ózongenerátorok teljesítményét légköbméterre vetítve adják meg, így viszonylag könnyű a választás, mert ha szobánként fertőtlenítünk otthon, akkor érdemes a legnagyobb helyiséget alapul véve választani. Vegyük figyelembe, hogy a nagy belmagasságú szobák légköbméter mérete is nagyobb.

 

Nyaralás alatt is biztonságban

Az ózongenerátorok egészen apró készülékek, amiket utazásra is könnyen magunkra vihetünk. Mikor átvettük a szobát, kapcsoljuk be a készüléket és menjünk várost nézni, vagy fürdőzni! Mire visszaérünk, a gép lefertőtleníti a szobát és egy néhány perces szellőztetés után már birtokba is vehetjük a tiszta és teljesen steril szállásunkat.

 

Ózongenerátor biztonságot biztosít nyaraláskor is.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...