Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Wellness ritkaságok a világ körül

2022. 04. 11. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs
Kíváncsi rá, milyen lehet egy Új-Zélandon tartott panorámás jóga óra, esetleg a szörfbalett Costa Ricán? Az aktív pihenésnek és a wellnessnek rengeteg különleges formája hódít.

Balett és szörf kalandok - Costa Rica

Costa Ricán lehetőség nyílik egy nagyon különleges edzésforma kipróbálására, ami ötvözi a szörföt és a balettet. Ha éppen akad fölös 2000 dollárunk, és Costa Ricán járunk, ne hagyjuk ki a Pointe Break gyakorlatot, melynek ötlete 2 nő fejéből pattant ki, akik úgy gondolták, a tánc a földön és a tengeren is egyaránt kivitelezhető. Megtanítják a balett alap mozdulatait a parton, majd ugyanezt próbálják kivitelezni a szörfdeszkán is. 
Wellness ritkaságok a világ körül

Kelet és Nyugat találkozása  - Olaszország

A Garda-tó partján, 27 hektáros erdős területen, olajfaligetekkel szegélyezve találunk rá a Lefay Resort-ra, mely 2017-ben elnyerte a legjobb luxus spa kategória díját. Az elegáns 5 csillagos olasz szálloda egyik különlegessége az a szolgáltatás is, hogy kombinálják az ősi kínai orvostudományt a legmodernebb nyugati technikákkal, ezzel nyújtva egyedülálló wellness élményt. A 11 hektáros udvaron ki lehet próbálni a pilates, a jóga, és a személyre szóló fitness edzéseket, és a thai chit, ha esetleg már meguntuk a gyógyfürdőt és a kültéri végtelen, azaz infinity medencét. Ahogy a szálloda hirdeti: „itt találkozik test és elme egymással”. 
Wellness ritkaságok a világ körül

Aro-Ha - Új-Zéland

A wellness és a csendes visszavonulás Új-Zélandon mutatkozik csak meg igazán. Az Aro-Ha egy többszörösen díjnyertes holisztikus wellness csomag azoknak, akik teljes mértékben arra vágynak, hogy egy kicsit eltűnjenek a világ elől. Személyre szabott táplálkozás, festői panorámás, Déli-Alpokra néző jóga, és pilatesórák, hegymászás, TRX, és mindfullness gyakorlatok, amely során megtanítják, hogy éljük át a tudatos jelenlétet, és segítenek az önfejlesztésben. A bensőséges élményt fokozza az is, hogy egyszerre csak 32 személyt fogadnak 1-1 kúra során, így mindenki megkapja a maximális figyelmet az oktatóktól. 
Wellness ritkaságok a világ körül

Luxus Bootcamp - Portugália 

Ha egész nap az irodában ül az ember, akkor mindennél jobban vágyik arra, hogy végre kimozduljon, mozogjon, megmozgassa izomzatát. Portugáliában egy 5 csillagos szálloda olyan aktív kikapcsolódást kínál, ami garantálja az izomlázat. A több napos program első napjaiban jóga mozdulatokkal melegítik be a testet, felkészítik a megerőltető mozdulatokra, amiket az amerikai hadsereg kiképzésénél is alkalmaznak. Erre épül a luxus bootcamp tábor, ahol feszegethetjük teljesítőképességünk határait, a hosszú és fárasztó edzések alatt az erre jelentkezők olyan katonai kiképzésben részesülnek, amit nehéz lesz más sportággal összehasonlítani. De ha kicsit megpihennénk, akkor kipróbálhatjuk a cross fitet, és a hegyi kerékpározást is, mindezt persze a napi háromszori egészséges étkezés mellett. 
Wellness ritkaságok a világ körül

Thanyapura - Thaiföld

Ha nagy fitnesz-rajongók vagyunk, akkor Phuketen találjuk álmaink és Ázsia vezető sport helyszínét. Hatalmas uszodája, futball, és teniszpályái, kerékpárútjai, és hatalmas méretű, 900 m2-es fitneszterme a sportolók számára sem ismeretlenek, nem véletlenül edzőtáborozik itt megannyi sportnemzet és olimpiai bajnok. Itt tartózkodásunk alatt személyi edzőt is biztosítanak a programokhoz, melyek számát felsorolni is nehéz, de kipróbálhatjuk a legmodernebb zsírégető edzéseket, boot camp edzéseket, a zumbát, strandröplabdát, de még a vízi jógát is.  Atlétikapályái várják azokat a kísérletezni szerető vendégeket, akiknek a magasugrás, a gátfutás vagy a terepfutás nyújtja a legjobb élményt. Akik megmérettetnék magukat, a hetente megrendezett versenyeken megtehetik. A gyerekeknek pedig egész nyáron sporttáborokat szerveznek, amíg a szülők pihennek a medence partján. 
Wellness ritkaságok a világ körül
Képek forrása: pointebreakretreats.com (2.), pointebreakretreats.com (3.), healthandfitnesstravel.com (4.), tripadvisor.co.uk (5.), thanyapura.com (6.)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem