Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

A megengedhető luxus: medencés nyaralás otthon

2022. 09. 06. 15:00
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

Télen termál, nyáron kert. Kell ennél több? A hétköznapi hajtás után kevés olyan jó dolog van a nyári hőségben, mint hazaérve bevetni magunkat a zuhany alá. De álljunk csak meg egy szóra! Mi lenne, ha nem csak egy gyors öblítésre lenne lehetőségünk, hanem egy kisebb fajta nyaralásra, anélkül, hogy valamerre is utaznunk kellene.

Ahhoz, hogy az otthonunkban is maximálisan átadhassuk magunkat a pihenés örömének a forróságban, az egyik legjobb út, ha egy medence is áll a kertünkben. Ez a sokak által áhított luxus ma már többféle formában létezik: felfújható, épített, csővázas, avagy fém, vasbeton, műanyag…A lista pedig ezzel még nem ért véget.

 

Nyaralás a saját kertünkben?

Kiszakadni a mókuskerékből, néhány napra magunk mögött hagyni a szürke hétköznapokat – a nyár erre a legalkalmasabb évszak. A homokos tengerparton süttetni a hasunkat, de legalábbis alámerülni a magyar tengerben, miután elfogyasztottuk az éves kötelező lángosunkat. De miért ne élvezhetnénk a nyarat néha a saját otthonunkban is, hogy aztán télen utazzunk, és élvezzük a termálvíz kényeztető és gyógyító hatását? Az utazás persze nem zárja ki, hogy a kertünket is nyaralásra alkalmas területté varázsoljuk.
 

Furcsán hangzik, igaz? Pedig gondoljunk csak bele, a könnyedén elérhető testi és lelki kikapcsolódás mellett a családi események ideális helyszínévé alakítja a kertünket, hiszen legyen szó egy nagyobb családi összejövetelről vagy csak egy tikkasztó nyári délutánról, a csobbanás lehetősége mindig feldobja a napot.

 

Egyszerű és nagyszerű

Míg az épített medencék a legtöbbek számára elérhetetlenül távoliak, addig az újabb puha falú, illetve összecsukható medencék már jóval barátibb áron elérhetőek. Ezeket könnyebb felállítani, és a téli álomra való előkészítés is jóval egyszerűbb az esetükben, az időnyerés pedig egy gyerekes család esetében sosem hátrány. Természetesen a víz tisztaságáról ezek használata mellett sem kell lemondani, a szűrő a legtöbb esetben alaptartozék. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...