Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

A világ 6 legdrágább wellness kezelése

2024. 01. 17. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Vannak olyanok, akik akár 1 milliót is képesek áldozni egy arckezelésre, vagy kipróbálják a híres-hírhedt vért alkalmazó Drakula kezelést, esetleg igénybe veszik a kaviár, a gyémánt, és akár egy drága ásványvíz szépítő erejét.

6. Vámpír, Drakula facelift kezelés 

A kezelés valóban olyan félelmetes, bizarr és szokatlan, mint amilyennek hangzik, ugyanis emberi vért használnak fel. Először vért vesznek a pácienstől, a plazmát, - amely a vérlemezkéket, fehérjéket és növekedési faktorokat, őssejteket nagy sűrűségben tartalmazza - leválasztják egy centrifugális eljárással, ezt követően beleinjektálják az arcbőrbe, ami ezáltal ragyogóvá válik, segít a ráncok kezelésében, a bőr hidratáltságának helyreállításában és megfiatalítja az arcot. Felgyorsul a kollagén terelése, és a vér áramlása, de egyértelműen túlárazott kezelésről van szó. Ennek oka: sok híresség használja, emiatt nagy hírverést kapott az utóbbi időben.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése

5. A megtisztulás faktor 

Az egyik legexkluzívabb new yorki szálloda, a Mandarin Orientalban lehet igénybe venni azt a 3 óra 50 perces kezelést, mely a teljes megtisztulást ígéri, és főleg a méregtelenítést helyezik előtérbe. A teljes test hámlasztására a holt-tengeri sót és egy finom masszázsolajat használnak. Ezután a terapeuta nyirokcsatorna-kezelést nyújt, amellyel előkészítik a testet a teljes megtisztulásra. Ezt követi a svéd masszázs, amire jellemző, hogy kifejezetten testet átgyúró, izmokat jól megmozgató, erőteljesebben végzett mozdulatok váltják egymást. A masszázs után eltávolítják a szennyeződéseket, és elkezdődik az ősi, közel 3000 éves kínai tisztító eljárás, a köpölyözés. A közel 4 órás kezelés vége felé finom hidratálókrémet kennek a testre, a végén pedig egy frissen préselt méregtelenítő juice segít lezárni a kezelést.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése

4. Menekülés a városból

A következő kezelés során is maradunk New Yorkban, az 5 csillagos Peninsula Hotelben. Innovatív spa szolgáltatásaik világszerte ismertek, fitneszközpontja csoportos órákkal uszoda, gyógyfürdő is rendelkezésre áll, de ami igazán a luxust jelenti, az a 4 órás eljárás. Ebben benne van az 1 órás body wrap, magyarul a test tekercselése, csomagolása, mely során a fokozott nyirokáramlás miatt a vizet eltávolítják a kötőszövetek közül, ezzel garantálva az alakformálást. Erősen körbetekerik a testet, majd a 90 percen át tartó hollisztikus masszázs következik. Itt nem az erős, hanem a lágy mozdulatokon van a hangsúly, az egész testre kiterjedve, ezt pedig a másfél órás frissítő arcmasszázs követi. A luxus kényeztetés végén még egy vacsorára is vendégek vagyunk.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése

3. Fehér kaviár kezelés

A szintén new yorki elegáns Ritz Carlton nyújtja a következő luxus kezelést a La Prairie elnevezésű wellness részlegén. A 90 percen át tartó arckezelés során fantasztikus látvány tárul elénk, ha letekintünk a Central Parkra. Amit ezen az áron kínálnak, az egy olyan svájci termékekkel dolgozó arcbőr javító eljárás, melynek következménye a sima, ragyogó hidratált arcbőr, halványodnak a pigmentfoltok, eltűnnek az elszíneződések. A ragyogásfokozó termékeket, amik egységesítik a bőrszínt és arany kaviár kivonatot is tartalmaznak, a kezelés után ajándékba adják, így otthon is tudjuk folytatni arcunk ápolását. Ezen felül kapunk még kéz és lábápolást is.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése

2. Evian fürdő

Miami egyik szállodájában a Hotel Victorban létezik egy olyan kezelés, amit a világ legjobb és leggazdagabb teniszező nője által ismert meg a világ. Serena Williams esküszik erre a több mint egy millióba kerülő fürdőzésre, amely során a francia ásványvízgyártó, az Evian vizét töltik egy kádba. Serena hisz szépítő erejében, szerinte ebben a módszerben rejlik bőrének szépsége, és testét is frissen tartja. Az ár talán amiatt lehet ilyen magas, mert az ásványvízből egy üveg is nagyon drága, és egy teli fürdőhöz rengetegre van szükség, másrészt ajándékba adnak még egy finom pezsgőt, és desszertet is, ezzel teljes körűvé téve a kényeztetést.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése

1. Gyémánt és rubint hámlasztás 

Az első, azaz legdrágább kezelés árához is nagymértékben hozzájárult, hogy egy világsztár adta hozzá az arcát, nem más, mint Mila Kunis. Az értékes drágaköveket használó kezelést a bőr hámlasztására használják. Zúzott gyémántokat, és rubintport kennek az arcra, eltávolítják az elhalt hámsejteket, és bőrfehérítő hatással is bírnak. A gyémánt egyértelműen a luxus termékek, főleg az arcápolók alapanyagává vált, főleg a BORBA cég kínálja. Termékeik segítenek a vitaminokat, ásványi anyagokat, mélyen a bőr rétegeibe juttatni, így lesz ragyogó arcbőrünk.
 A világ 6 legdrágább wellness kezelése
 
Képek forrása: egeaspa.com(1), dailymail.co.uk (2), americanspa.com (3), forbestravelguide.com (4), ritzcarlton.com (5), hotelvictorsouthbeach.com (6), herminerals.com (7)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...