Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Csinálj énidőt odahaza!

2023. 03. 24. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

Sokféleképp hozzásegíthetjük magunkat ahhoz, hogy komfortosan és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy betegség, egy szakítás után, de bármi, ami lehangol és szívja az energiánkat, úgy érezhetjük magunkat, hogy nem vagyunk a legjobb formában. Természetes igényünk, hogy a balansz helyreálljon. Ha nem a legrózsásabb a lelki és fizikai állapotunk, az meglátszik rajtunk.

Add meg magad(nak)!

Jóleső érzés, ha ellátogathatunk a fodrászhoz, aki újjávarázsolja a fejünket. A kozmetikusnál, a manikűrösnél, a szoláriumban tett látogatásnak szemmel látható eredménye van, amely hosszabb távon is megmutatja magát és ezáltal javítja a közérzetünket is.

Energiabefektetéssel jár, ha sportolással akarunk megszabadulni a bennünk felgyűlt feszültségtől, de jól tudjuk, hogy ezt a test sokszorosan meghálálja és még a mérleg is szebb számokat mutathat, ha rendszeressé tesszük.

Minden nő tudja, hogy milyen lelki vigaszt jelenthet a boltokban tett látogatás. Van, hogy akkor is hatékony, ha semmi nem kerül a kosarunkba, de valószínűleg sokkal inkább hozzájárul a boldogsághoz egy-két új darab.

 

Ha szempont a költség

Fontos szempont lehet azonban, hogy az énidő ne kerüljön túl sok pénzbe, ezért akár otthon is megvalósítható, hogy foglalkozzunk magunkkal. Egy kellemes fürdő, pakolás az arcbőrre, a hajra és máris üdébbnek érezhetjük magunkat.

Az otthoni szépészeti eszközök beszerzése egyszeri kiadást jelent, de a későbbiekben többszörösen meghálálhatják azt. Lehet az manikűrkészlet, hajformázó, bőrápoló eszköz vagy lábmasszírozó gép, ne késlekedjünk beszerezni, ha attól jobban éreznénk magunkat.

Nemcsak a wellness hotelek szolgáltatásai adhatják meg a luxus érzést. Vidd otthonodba te is ezt az extrát! Ha te nem törődsz magaddal, mástól se várd! 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...