Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Ezek lesznek 2018 legmenőbb wellness trendjei

2018. 01. 06. 20:30
Forrás: hazipatika.com
Wellness
Ha idén figyelemmel követjük az egészséges életmóddal kapcsolatos híreket, akkor nagy valószínűséggel az alábbi témákról fogunk a legtöbbet hallani és olvasni.

Probiotikus ételek

Az emésztés és a szervezet belső egyensúlya továbbra is nagy figyelemhez jut majd. Probiotikus hatású termékek, ételek - és sok-sok cikk, illetve videó arról, milyen szerepet játszik az emésztőrendszer egészsége az immunrendszer erősítésében és a gyulladások legyőzésében.

Légtisztítók

Legyen szó akár elektromos készülékekről, akár speciális növényekről, sokat fogunk hallani minden olyan dologról, amitől az otthonunk levegője tisztább, frissebb és egészségesebb lehet.

Edzés utáni regenerálódás

A különböző edzésformák bemutatása mellett egyre nagyobb szerepet kap minden olyan dolog, ami a mozgás utáni regenerálódást segíti. Nyújtás, megfelelő ételek, speciális és kompressziós eszközök, roboráló italok.

Házi hajápolás

Rengeteg cikk fog szólni arról, hogyan keverhetünk otthon, házilag samponokat és balzsamokat, pakolásokat természetes alapanyagokból. Az organikus bőrápolás után az organikus hajápolás is egyre nagyobb teret kap.

C-vitamin a bőrnek

Nagyon divatosak lesznek a C-vitamint tartalmazó bőrápolási termékek, amelyek segítenek lassítani az öregedést és magas az antioxidáns tartalmuk.

Tai chi

A jógaláz után jövőre a tai chi fog egyre inkább a középpontba kerülni. Ez az alacsony intenzitású mozgásforma szinte bármely életkorban elkezdhető. Segít relaxálni, és fájdalomcsillapító hatása is van.

Szóljon hozzá