Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

2022. 12. 06. 15:00
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

Évek óta trend, hogy élményt ajándékozunk szeretteinknek, tárgyak helyett örök emlékeket, csodás pillanatokat. Összegyűjöttünk olyan ajánlatokat, melyeket a fa alá lehet tenni és biztos sikert jelentenek akár egy egész család megajándékozására. Válogatásunkban minden korosztálynak akad programlehetőség és az apró meglepetéstől a gáláns ajándékig minden árfekvésben található ajánlat a csomagok között.

Harkányi hedonizmus

A Dráva Hotel Thermal Resort klasszikus wellness hétvégét kínál karácsonyi csomagjában. Az itt működő finn szaunák és infrakabinok, a sószoba, a 160 négyzetméteres vízfelületen számos élményelemet felvonultató wellness medence garantálja a kellemes kikapcsolódást. Az utalvány egészen május végéig érvényes, így a késő tavaszi napsütést is élvezheti a megajándékozott a szálloda napozóteraszán. A csomag tartalmaz masszázsoknál beváltható kedvezményt is, ami a gyógyászati részleg sokéves tapasztalattal bíró szakemberei olajos, herbál- és talpmasszázs szolgáltatásainál is érvényesíthető. A feltöltődés tehát garantált a neves harkányi gyógyfürdő szomszédságában található Dráva Hotelben. Pároknak, stresszes életet élő szeretteinknek remek meglepetés lehet.

A megrendelés után a kért e-mail címre továbbítják a karácsonyi utalványt, amit kinyomtatva a fa alá tehetünk vagy távol élő szeretteinknek elektronikus formában is eljuttathatunk. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Exkluzív élmények Makón

Biciklizés a Maros parton, egész napos fürdőzés az egyedülálló Hagymatikus fürdőben és egy belépő a lombkorona sétányra mindez kiegészítve egy pezsgős villás reggelivel, ez teszi igazán különlegessé a Grand Hotel Glorius Makó Exkluzív karácsonyi ajándékutalványát. Annak, aki a tartalmas pihenést, a különleges építészeti megoldásokat, újszerű élményeket keresi ideális meglepetés lehet a május végéig érvényes utalvány. 

A makói hotel különlegessége szobáinak art deco stílusú berendezése, a múlt század hangulata garantáltan kibillent mindenkit a hétköznapok megszokott rutinjából. Új, ugyanakkor pihentető, aktív testi-lelki feltöltődést kínál ez a színes összeállítás. 

Az utalványt nyomtatható formátumban, de igény esetén postai úton is elküldik. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Szentgotthárd személyre szabva

A Gotthard Therme & Conference csapata valóban mindent elkövet, hogy mindenki számára találhassunk ideális ajándékot kínálatukban. Páros és családi csomagokra szóló ajándékutalványaikkal, kutyabarát szolgáltatásaikkal kiemelkednek a környék szálláshelyei közül. A négylábúakra nemcsak a szálloda falain belül gondoltak, de a városban séta útvonalakat és a környéken túratippeket is gyűjtöttek, hogy az ebek is jól érezhessék magukat. És ha mindez nem volna elég a tökéletes pihenéshez, a hotel munkatársai különleges, egyénileg összeválogatható bekészítésekkel járulnak hozzá ahhoz, hogy a náluk töltött idő emlékezetes legyen. 

Az Őrség csodái mellett a Szentgotthárd Spa & Wellness is az ide látogatók rendelkezésére áll. A fedett mediterrán élménymedence garantálja, hogy az év bármely szakában kellemesen tölthessük el itt az időt. A Gotthard Therme & Conference most megvásárolt ajándékutalványai egészen 2023. végéig érvényesek.  

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Velencei vakáció

Budapest közelsége mellett a szolgáltatások széles köre is vonzóvá teszi a Velence Resort & Spa csomagjait. Téli kedvezményes ajánlatuk a családokra koncentrál, a szálloda ugyanis gyermekprogramokkal és képzett animátorokkal várja az idelátogató csemetéket, így a szülőknek lesz ideje kipróbálni az egyéni vagy épp a páros masszázst és a hotel szaunaparkját. Itt a hagyományos finn szauna és az infrakabin mellett fényterápiás szauna, sószoba, gőzkabin és jégkút várja a látogatókat. 

A fentiekből jól látszik, hogy Velencén a családosok gyermekkel vagy nélküle is pompás napokat tölthetnek el, ha a Resort & Spa ajándékutalványát találják a fa alatt. A hotel a téli csomagon túl az egyes szolgáltatásokra, fürdőbelépőre is kínál ünnepi vócsert. Aki pedig nem tudja eldönteni mi is volna a legjobb meglepetés, az vásárolhat értékutalványt, melynek beváltásáról a megajándékozott dönt. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!


Szoboszlón mindig remek

Hajdúszoboszló már akkor is a téli pihenés híveinek egyik kedvenc helye volt, amikor még nem is ismertük a wellness kifejezést. Ez mit sem változott az évek alatt, csak a szolgáltatások köre bővült és létrejöttek olyan közkedvelt hotelek, mint a Hotel Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda, ami a gyógyulni vágyók számára egyszerre kínál enyhülést bajaikra és feltöltődést a szürke téli napokon.  

A népszerű hotel gyógyvizes medencéi, saját egészségcentruma, ahol reumatológus szakorvos segíti a leghatékonyabb kúrák összeállítását, többféle ajánlattal készült a karácsonyi időszakra. A hotel utalványai a megvásárlástól számított egy évig beválthatóak, így a megajándékozott dönthet, hogy a nyári szezon pezsgésébe veti bele magát Hajdúszoboszlón vagy a csendesebb, hűvösebb időszakban élvezi az egész Európában ismert gyógyvíz jótékony hatásait. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Azokra is gondoltunk, akik egy napos kikapcsolódással szeretnék meglepni családjukat, ezért a fürdők ajánlatai közül is összeszedtünk egy csokorra valót. 

 

Egész évben Eger

Az Egri Termálfürdő télen feltöltődést, a meleg tavaszi napokon pedig élményekkel teli pezsgést kínál az idelátogatóknak. Azok a szerencsések, akik a fa alatt egy ide szóló utalványt találnak választhatnak melyik időszakban élnek a fürdő adta lehetőségekkel, mivel a kuponok a vásárlástól számított fél évig érvényesek, a vásárló maga dönti el, hogy mekkora összeg kerüljön az utalványra. Az pedig a megajándékozotton múlik, hogy egyedül vagy családdal élvezi ki a hely adta lehetőségeket. A felnőtt fürdőzők akár az időutazással felérő Török Fürdőben is eltölthetnek egy napot. Itt a keleti hangulat, az autentikus épület és a gyógyvíz ereje együtt teremt különleges, pihenésre, feltöltődésre egyaránt ideális környezetet. 

Az utalványokat nemcsak a fürdő pénztárában vásárolhatjuk meg, e-mailen vagy akár telefonon is egyeztethetünk az ajándékról az intézmény munkatársaival, akik kérés esetén akár postázzák is azt. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Szoboszlói szuper nap

Bár a Hungarospa Hajdúszoboszló, ha fel akarjuk fedezni minden szolgáltatását és hatalmas parkjának minden pontját és medencéjét több napos elfoglaltságot jelent, de egy egynapos kikapcsolódás is nagy élményt ad a fürdőzés szerelmeseinek Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumában. 

A népszerű fürdő munkatársai arra biztatnak mindenkit, hogy ajándékozzon egészséget, egészségmegőrző programot karácsonyra, hiszen nincs nagyobb kincs, mint fájdalom nélkül mozogni, élni. A létesítmény pénztáraiban megvásárolható 5.000 és 10.000 forintos utalványok éppen ezért minden, az árjegyzékben szereplő, szolgáltatásra beválthatóak egészen érvényességük végéig vagyis a vásárlástól számított egy évig. Így akár a nyári vakáció alapja is lehet a karácsonyi ajándék rokonainknak, barátainknak. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Szegeden és világszerte

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egzotikus fürdőélményeket kínál látogatóinak, melyeket most elérhetővé tettek ajándékutalványaikkal is. Így akár egy ázsiai élményt vagy mediterrán fürdőzést, keleti vizes pihenést is helyezhetünk a karácsonyfa alá. 

Az utalványok lehetővé teszik, hogy a megajándékozott kiélvezze a Privat Spa adta nyugalmat, kényeztesse testét válogatott masszázsokkal és zavartalanul pezsgőfürdőzhessen a létesítmény privát jakuzzijában. Csupán azt kell eldönteni, hogy melyik csomag illik leginkább annak igényeihez és ízléséhez, aki boldogan nyithatja majd ki karácsonykor az utalványt rejtő borítékot. 

A kiállítástól számított egy egész évig beválthatóak az utalványok, melyek egy főre szólnak és tartalmaznak egy egész napos belépőt a Forrás Spaba. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Mórahalmon mindent lehet

Egészen pontosan a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő karácsonyi ajándék kínálatában mindent megtalálunk. Akár csak egy fürdőbelépővel vagy egy egész éves belépésre jogosító bérlettel szeretnénk meglepni valakit, itt egészen biztosan találunk egy neki és pénztárcánknak is megfelelő lehetőséget. 

A fürdő webshopjában egyszerűen megrendelhetőek a masszázs- és wellness utalványok mellett a belépők és a bérletek is, így akár a fotelból elintézhető az ajándék beszerzése. Az itt megvásárolt vócserek 6 hónapig érvényesek. Szórakozásra, kikapcsolódásra éppúgy alkalmat teremt a mórahalmi fürdő, mint a gyógyulásra, pihenésre, így remek ajándék lehet idősebbeknek és fiataloknak is a belépő. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

 

Tiszaújváros élményeket kínál

A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő kedvezményes árú bérleteket kínál ebben az időszakban, így remek áron juttathatjuk szeretteinket gyógyító élményekhez. Az ajándékkal nem csupán egy napos, hanem akár egész éves kikapcsolódást biztosíthatunk annak a szerencsésnek, aki egy ilyen bérletet talál a fenyő alatt. A 10 alkalmas bérletek, ha most vásároljuk meg őket, 11 belépésre jogosítanak fel vagyis egy belépőt ajándékba kap, aki decemberben lecsap a lehetőségre, így az ajándékozó is ajándékot kap. 

A fürdő egész évben várja vendégeit, télen a gyógyászat, ám nyáron a felhőtlen szórakozás, strandolás van a középpontban. A legkisebbeknek minden évszakban játszóhelyekkel kedveskednek, így családok számára is remek program egy itt eltöltött nap. Ameddig a kicsik játszanak az idősebbek kihasználhatják a mozgásszervi bántalmakra, nőgyógyászati panaszokra és pikkelysömörre is ható helyi gyógyvíz hatását. 

Karácsonyi ajándékötletre van szükség? Adunk néhányat!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...