Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Mert a wellness otthon is lehet tökéletes

2021. 04. 28. 12:00
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Nincs mese, az ember lelkének és testének időről időre szüksége van a kényeztetésre. Amikor egy kicsit kizárjuk a külvilágot, csak magunkkal törődünk és egy kicsit minden érzékszervünk kedvében járunk valamilyen módon. Nem olyan régen még tökéletes helyszínt biztosítottak ezekhez a különböző wellness központok és fürdők, azonban jelenleg meg kell elégedni az otthoni megoldásokkal. Nem kell azonban elszomorodni emiatt, sőt! Ma már számos olyan zuhanykabin létezik, amelyek a tökéletes kikapcsolódás élményét hozzák el a fürdőszobába!

Felkészülés az otthoni wellnessre

Van néhány olyan dolog, amelyre mindenképpen szükséged lesz az otthoni wellnesshez. Először is rendezd be a teret és alakíts ki egy olyan kis zugot magadnak, amely maga a megtestesült nyugalom a számodra. Nyújthatsz gyertyákat, használhatsz illóolajokat, csinálhatsz egy kis hangulatfényt, de akár a legkedvesebb zenéid válogatását is beteheted. Amikor minden készen áll, áttérhetünk a kényeztetésre való felkészülésre. Hiszen nem hiányozhatnak innen a hidratáló arcmaszkok, egy kellemes illatú tusfürdő, de ha van kedved, akkor különböző bőrradírokat és olajokat is beszerezhetsz a tökéletes otthoni wellnesshez.

 

Fontos, hogy az élménynek nem kell véget érnie akkor, mikor kilépsz a zuhany alól, sőt! A puha törölközők és egy meleg köntös segít neked abban, hogy elnyújthasd a kényeztetést és még a fürdőszobából kilépve is megmaradjon a kellemes nyugalom, amely átjárta a testedet a zuhanykabinban. Az illatok, a kellemes érintések, a meleg, masszírozó vízsugarak mind nagyon sokat tesznek hozzá a testi és lelki egyensúly helyreállításához. Ilyenkor kikapcsolnak az aggyal együtt a stresszfaktorok is, ráadásul a bőröd is nagyon hálás lesz a fokozott ápolásért, amire talán a rohanó hétköznapok során nem is jut elég idő. A gyertyák adta félhomály és a kellemes dalok hangulata pedig nem csak a fürdőszobát, de a szívet és lelket is feltöltik.

 

A tökéletes zuhanykabin

Ahhoz, hogy a fenti eszközök és kiegészítők segítségével valóban tökéletes élmény lehessen az otthoni wellness, szükség van egy ideális zuhanyfülkére is. Első ránézésre úgy tűnhet, nem egyszerű ezt megtalálni a széles választékban, de hidd el, számodra is van egy ideális a sokféle változat között.


Az első és legfontosabb kérdés, ami alapján remekül szűkíthető a kör, az maga az anyag. A zuhanykabin ugyanis többféle anyagból is készülhet. A műanyag betétlemezek mellett biztonsági üveg is kerülhet a legyártott termékekbe. Az utóbbit jóval egyszerűbb tisztán tartani és időtállóbb, ugyanakkor bármelyikre is essen a választás, mindenképpen érdemes vízlepergető bevonattal ellátott kabint választani az egyszerűbb tisztán tartás érdekében.

 

Szeretnél otthonodba te is egy fantasztikus zuhanykabint? Nézz szét a GépészCentrum kínálatában!

 

A méreteket tekintve ma már olyan sokféle méretben gyártanak zuhanykabinokat, hogy gyakorlatilag nincs olyan fürdőszoba, amelybe ne lenne ideális variáció. A 80x80-astól a 90x100 centiméteresen át a 120x90-ig számos verzió létezik. A fürdőszobában rendelkezésre álló hely függvényében ajánlott e téren is szűkíteni a kört, amikor zuhanyfülke vásárlásáról van szó.

 

Mert a wellness otthon is lehet tökéletes

 

Nem beszélve arról, hogy ma már a számos különböző funkcióval felszerelt zuhanyfülke létezik, amelyek használata komplett wellness élményt hozhat el a fürdőszobába. A masszázskabinok nagyban növelik a zuhanyzás értékét, hiszen a különböző intenzitású vízsugarakat élménnyé teszik az itt töltött időt. Sőt, ha szeretne, akár le is ülhet, ehhez ugyanis csak egy ülőket beszerelése szükséges a kabinba. és azok hőmérsékletét. Természetesen vízhatlan rádió és telefon tartó is tartozhat a fülkéhez. Vagyis tulajdonképpen minden adott, amire egy kellemes otthoni wellnesshez szükség van. Sőt, akár minden egyes nap szánhatsz fél órát magadra egy ilyen nem mindennapi zuhanyzóban!

A fentiek alapján jól látható, hogy bizony egy kis készülődést követően otthon sem kell lemondani a wellness élményről. Sőt, ebben a nem mindennapi időszakban még jobban ráfér az emberre egy kis kényeztetés, kizárva a külvilág eseményeit néhány óra erejéig. Hiszen ezek a percet csak rólad szólnak!

 

 

Mert a wellness otthon is lehet tökéletes

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...