Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Műkörmök

2023. 01. 16. 18:47
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

Az önkifejezésnek számos módja van. A hobbink, a zenei ízlésünk, az életmódunk, az öltözködésünk, a sminkelésünk, de még a körmeink is azt sugallhatják, hogy milyenek vagyunk.

Az eredeti körmeinket is formásra, színesre lehet varázsolni, de a legtöbbünknek vagy ideje, vagy a köröm minősége nem engedi azt, hogy hosszúra nőjön. A műköröm azt a lehetőséget kínálja, hogy az eredeti körmökre kerülve sokkal szebbé varázsolják az ujjainkat, ezáltal ízlésesebb, esztétikusabb megjelentést kölcsönöznek a mindennapokban és különleges alkalmakkor egyaránt.

 

Divat és esztétikum az ujjakon

Régóta belopta magát a női mindennapokba a műköröm. A legjobb benne, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelőt csináltathat (műkörmössel) vagy elkészítheti akár saját maga is. Nos igen, az öntapadós vagy a ragasztóval felhelyezett darabok stabilan a helyükön maradnak.

Anyagukat tekintve választhatunk az akrill és a lágy zselé műkörmök közül. Az első vastagabb, ezért nem mindenki kedveli, a zselés kivitel hátránya pedig, hogy nem olyan tartós.

 

Tipp a megfelelő tiphez

Olyan műköröm tipet érdemes választani, amely a saját köröm alakjához hasonlít. Azaz a körömre helyezve az passzol a leginkább. A műköröm alsó sarokpontjainak illeszkednie kell a saját körmünkhöz. Emellett pedig az ívre is ügyelni kell. A műkörmök között is létezik egyenes, karvaly és félkarvaly típusú, amelyek a köröm íveltségét jelzik. Ebben az esetben is a legjobb illeszkedésűt szükséges választani.

 

Mintával, színesen

Jó hír, hogy aki nem szeret órákat műkörmösnél tölteni, de nem érzi olyan ügyesnek magát, hogy színekkel, pláne mintákkal próbálkozzon, az hozzájuthat a színes és dekoratív, divatos mintákkal ellátott körmökhöz. Ez azt jelenti, hogy kis idő- és munka befektetésével olyanná válhat a keze, mintha szalonban járt volna. Tetszőlegesen alakítható a köröm formája, hossza, így aztán tényleg nagy rugalmasságot kínálnak a mintás, színes tipek.

 

Aki a kihívást szereti…

Sokak hobbiként, kikapcsolódásként szeretik saját maguknak elkészíteni a manikűrjüket. A festhető, színtelen műkörmök megadják a kreativitás és az alkotóvágy szabadságát.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem