Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Négy wellness program, ami kettesben az igazi

2017. 09. 06. 19:36
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Rengeteg ajánlattal találkozunk, ahol páros wellness kezeléseket, romantikus masszást vagy fürdőt ajánlanak nekünk. Ha belegondolunk, igazán remek ötlet: végre egy-két órát zavartalanul együtt töltünk, lazulunk, pihenünk és megszépülünk a végére.
Egy jól megválasztott spa program garantáltan közelebb hozza a párokat, döntsék el, melyikre vállalkoznának!

Több lehetőség is adott

Ha körbe nézünk a páros kínálatban, találunk olyan szolgáltatásokat, ahol a párok külön-külön, párhuzamosan végzett kezelésre jelentkezhetnek. Van ahol együtt, közös térben élvezhetik a kezelést, de az is előfordul, hogy csak a végén találkoznak. Van azonban olyan ajánlat is, ahol a párok elejétől a végéig közösen vesznek részt a szépítő és relaxációs programokon, és persze olyan is létezik, amikor egyszerűen kibérelhetnek egy jacuzzival felszerelt, pezsgővel bőven ellátott helyiséget.

1. Közös fürdő

A leggyakoribb ajánlat és az egyik legkedveltebb szolgáltatás az aromaterápiás fürdő, mely során a párok egy közös vagy két egymás mellett elhelyezett kádban élvezhetik a gyógyító illatok és aromák jótékony hatását. Ha valaki zavartalan, közösen eltöltött órákra, és valódi ellazulásra vágyik, érdemes ezt választania.

2. Üdítő pezsgés

A szolgáltatások között sokszor szerepel a közös jacuzzi is. Ilyenkor a párok egy közös, csak általuk használt medencében élvezhetik a pezsgőfürdő örömeit, amely után rendszerint masszázst is ajánlanak. A hidromasszázs ráadásul a vérkeringésünknek is jót tesz, a szívritmus egyenletessé válik, a vérkeringésünk felélénkül, így vérünk több oxigént képes elszállítani sejtjeinkbe. Éltető oxigén áramlik minden egyes sejtünkbe, amelynek köszönhetően vitalitásunk is javulni fog.

3. Közös masszázs

A páros masszírozás egyébként önmagában is sok helyütt szerepel az ajánlatok között. Lehet svéd-, thai-, aroma- vagy gyógymasszázs, a lényeg, hogy a pár tagjai egymás mellett, egymás társaságában vehetik igénybe azokat. A gyengéd, professzionális érintés bizonyítottan csökkenti a stresszt és a depressziót, ráadásul erősíti a fertőzésekkel szembeni ellenállást, mivel serkenti a szervezet védelmi rendszerében kulcsfontosságú szerepet játszó fehérvérsejtek termelését.

4. Együttes szépülés

Több helyen is lehetőség van különféle pakolásokat kérni, melyeknek hosszan tartó hatása közösen is élvezhető. Vannak, akik nem örülnek, ha párjuk a pakolásokkal az arcukon vagy testükön lája őket, ilyenkor természetesen külön helységben, vagy függönnyel elválasztva bonyolódik a szépségkúra. A testpakolás megnyugtat, széppé és egészségessé varázsolja a bőrt. Az egész testen, vagy részpakolásként valamely testrészen alkalmazott pakolás során a különböző hatóanyagok felszívódásával ragyogóvá és bársonyossá válik a bőr, a felszabaduló illatanyagok pedig felüdülést, kellemes közérzetet eredményeznek.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...